StarFox_N Ako su već odlučili izdati igru na PC-u onda bi bio red da ozbiljno tome pristupe i izbace patch.Ovo se čini samo kao lagani pokušaj da zarade još nešto.
veigue Čono hejta igru jer ne voli svemirsku djecu. K'o za vraga, ovi androidi u igri i imaju bazu u svemiru.Da nekim slučajem njegov braco, koji je odnedavno vlasnik PS4 konzole, hvali igru, onda bi i on. :)
chono7 Chono ce posudit ps4 za god of war! Samo sjever bajo moj! Ovo tu polucovjek polupoljoprivrednik me ne privlaci niti malo.
veigue No ofens, ali to nije nešto čime se možeš pohvaliti. Nabijati po kocki do samog kraj i nije neki ačivment.Uostalom, Cuphead izlazi ovaj mjesec!
chono7 Rade bi gledao pahulje snijega u GoWu nego igrao ovo ili bilo sto slicno iz japonske produkcije i tematike. emo ovo emo ono.
viper89 Chono ce posudit ps4 za god of war! Samo sjever bajo moj! Ovo tu polucovjek polupoljoprivrednik me ne privlaci niti malo. polupoljoprivrednikUrlam
fensisuperstar Chono ce posudit ps4 za god of war! Samo sjever bajo moj! Ovo tu polucovjek polupoljoprivrednik me ne privlaci niti malo. Samo sjever. https://www.youtube.com/watch?v=570qMvo3pwc