Ahoj,

zanima me, da li koristite Twitch? Ima li nasih streamera medju vama? Zanima me vase iskustvo ako vas ima.

Osobno, poceo sam se malo igrati sa time, pogotovo otkad je Twitch app postao dostupan na Xbox One-u i konacno dosla normalna konekcija (100/100) . Zasad cisto malo testiram s time, malo streamao Hearthstone sa PC-a cisto da vidim kako to radi.
Na laptopu mi zdere dosta memorije ali radi ok, dok na Xbox One-u radi sve ok, osim sto se nekat pojavi lag i obavezno Twitch chat krepa.

Isto, nisam pratio, jel i na PS4 dosao taj app? Ne bi imao nista protiv malo da mogu baciti oko na PS4 ekskluzive.

Za one koji ne znaju, http://www.twitch.tv/ je platforma za streamanje i gledanje igara u real time-u.

Ako ima voljnih, slobodno bacite oko ili follow na moj kanal: http://www.twitch.tv/igneusdarkside

Koristio tokom igranja D3 da pratim giveawaye i gear checkove. Zanimljiv način igranja na 2 monitora. Na jednom pičiš igru, na drugom imaš otvoren Twitch.

Sugestija:

Malo doradi uvodni post i možeš slobodno ako te volja stavit ime teme "Twitch kanal" ili tako nešto, jer je ovo postalo multiplatform.

i konacno dosla normalna konekcija (100/100) .

j/k

ja bi kroz tjedan dva trebao napraviti upgrade s 20/1.2 na 60/15 pa cu onda moc streamti kak spada.

PS4 i PC pocetak za pocetak. Javim vam kad sve setupam. Should be fun.

Pa i stavio u multiplatform jer se moze sa vise platformi streamati i gledati :)

Ajd John, bas me zanima kako ce ti raditi kad dodje veza...
Hebiga, Amis optika :)

Koliki moras imat upload za dobar stream, uskoro prelazim sa 10mb/512kB na 30/5mb a kasnije nadam se da budem uspio i na 50/10mb (ISKON), da li ce to bit dovoljno za streamanje.

5 mbit bi trebalo bit sasvim dovoljno. Ja sam streamao s nekih 3.5 mbit uploada i prikazivalo se u najvecoj kvaliteti.

Gledao sam fenixa kako igra outlast.
napeto je bilo.

Ja mogu samo sanjat o takvim brzinama.. Meni je top bila promotivna akcija od 3 mjeseca T-coma sa 10mb/512

Redovito ga pratim, a streamat mozda jednog dana, ali streamo bi samo sportske igre, najvise nogomet.

Za obrnut neku korist osim vlastitog gusta mislim da ti se treba 1000 stvari poklopit.

Kazu ili moras bit zabavan ili dobar ili trece imat velike sise ;D

Publika je vecinski tinejderska, pa ove sa 25 zovu starima sto vjerujem da bi iritiralo na duze staze, barem sto se chata tice.

Ma sumnjam da se ikakva dobit moze dobiti...TRXPLEX dobro kaze
Ja osobno gledam HS turnire i tako to, cisto radi gusta i da se nesto nauci.

Makar mi gust tako pustiti na stream... recimo cijelu Lara Croft: Temple of Osiris prosao streamajuci je

Fenix: 3.5 ti je bilo dosta? Si siguran da ti je islo dobro? Meni nikako nije islo u redu na tim brzinama...
Dapace, primjetim i pad kvalitete kada imam gro toga nakaceno na WIFI, pa ide nekih 20 mbita efektivno upload.

Islo je dobro. Sad ne znam jeli ima veze sto je to streamano s PS4..