chono7 Neznam. lako mi je gadat s time, vidis da sam imao 2 killa . Cak mi je i holographic ispred red dota ako bas ne nadem neki scope.
19marksman89 Meni taj krug smeta i AKM mi opcenito zbog recoila stvara problem za Scope bilo kakav.Holo je i meni ok ali preferiram red dot zbog veceg pregleda.Holo stavljam na SMGe jer sa njima rokam na blizu a red dot na assaultne puske.Red dot i M16 su ko sniper
chono7 Igra je sad milina za igrat na PCu! Lijepo oni to peglaju svakim patchem. viper89 sta se ceka? Ne budi sonjo i uzimaj da bacimo nekad
chono7 Jucer pala piletina i opet zavrsio s nula killova Ja sluzim 19Marksman89 samo kao decoy ahahahaha! MVP baby!
buz Probao sam mobile verziju, fora je. Izbacilo me nakon 6 killova i još 4 remaining igrača. Prvi put u životu sam igrao FPS na mobitelu. Sviđa mi se koncept, igrao bi tak nešto na Sonyu. Fortnite mi je preskakutav, treba mi nešto "realističnije".
dom Fortnite mi je preskakutav, treba mi nešto "realističnije".https://twitter.com/gbuck/status/976456428520124417