Evo ja da napisem koju nakon par odigranih utakmica,nazalost par puta sam htio pogledat jeli stvarno ovo 2018 ili su mi stari isti prodali.
Ja sam 20 godina na ovo navucen,lani nisam puno igrao pa zato mozda nije ni sve tocno ali napisat cu kako se osjecam nakon odigranih utakmica.
Meni se nista nije promjenilo ili ako jest jako male razlike i u grafici i u gamplayu.
Grafika nikad ni nije bila nesto a gameplay kao i u svakom do sada bar meni za sad.
Odigrao sam tri utakmice dvije exibition jednu protiv Reala a drugu protiv PSG a ja Dortmund i obe dobio na superstar,mislim da to puno govori jer prije bi dobro trebo naucit da bi to dobijao iako sam stalno igralo na legendary.
Treca jr bila ja liverpool protiv west hama i to sam izgubio i to je bilo u master ligi.
E...tu ima problem,bezveze sam pokusao dovesti Mbapea iz PSG i Lemara iz Monaca i Belottija iz Torina i svi dosli bez problema.
Prvi za 19 mil dr dvojica otprilike za istu lovu oko 23mil.
To mi je katastrofa.
Iskreno do sad sam se predomisljao a izgleda da su mi i ove godine izbili dodatnih 500kn i kupit cu fifu.
Da se razumijemo ja sam razocaran jer nisam puno novih stvari vidio i nekako kao da je sve stalo.da cu ga igrat hocu mozda mi se i promjeni misljenje ali eto...
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk