...
Uglavnom tek sam na pocetku. Jucer mi se otvorile Bounties ili kako se vec zovu, poklikao sve i poklapaju mi se s Questom za ubiti 2 velika monstera. Tako da je to plan za veceras. Nabrijavanje armora/weapona, kukca, dobra vecera i u lov na 2 Velka Jagrasa.
Generalni plan za ostale dane, dostizanje dovoljnog levela za obavljanje Aloy limited time eventa.
...
Jucer kreirao Bone Armor Set. Napravio ugrade skoro svih komada s jednim Armor upgrejdom. Jebga imao sam samo 4 komada. Kreirao za Macka, Jagras Armor set i umro od smijeha kad sam vidio kako izgleda. Naravno da sam tek onda vidio da postoji gumb za Preview seta :
Krenuo u lov, nasao Jagrasa, poceo fajt, osjeti se da sam poboljsao oruzje i armor. Em sam malo vjestiji u borbi, pa sad mogu kontrolirati i male Jagrase koje mu dodu u pomoc na pojedinim dijelovima mape.
Ali... uvijek neki ali...
Dok smo se mlatili Jagras i ja, odlucio je uletjeti Veliki Aquanestonesto i pojesti Jagrasa. Rekoh super, biti ce meni lakse.
Oh naivni lovce... zahvatio sam u mlataranju Velikog Aquaxxx i svi se urotili protiv mene. Dvije velike bestije, hrpa malih Jagrasa, eh sto su hrabri kad imaju podrsku velikih. Ostavio sam macka na milost i nemilost (premda je imao Jagras Armor, pa su mozda mislili da je njihov), te dao petamam vjetra s mrvicom zdravlja skocivsi s vrha neke litice.
Naravno kad sam se pribrao i naostrio vjernu ostricu, vratio sam se i utamanio 2 Velika Jagra bez problema, ali stalno gledajuci kartu da sam dovoljno daleko od Aquaxxx.
Vratio se i Macak izmoren iz nekog zbunja, nije puno pricao, pa ne znam kako je prosao.
Nastavio dalje Ekspediciju i utamanio neku Koko-loko pticu. Puno duze je trajao fight nego s Jagrasima, tako da mi je mozda oprema bila underpowered.
Danas se nastavlja dalje s istrazivanjem Novog Svijeta i ukrstavanje rogova s Aquaxxx, ali prvo skicnuti na net malo detaljnije o oruzju i opremi, jer mislim da sam preslab za to.
Netko je u igri spomenuo da bi bilo dobro kad bih uspio uhvatiti ziva cudovista, ali nemam ideju kako ili nisam dosao do te opreme.
P.S. Isprike svim vjernim MH igracima i sljedbenicima od davnina. Moje nepoznavanje terminologije, pamcenje imena lovine i sl. nije znak nepostivanje serijala, nego lijenost u googlanju i prvi pravi susret s MH serijalom. Nesto se pikalo na Viti, al ne znam da li je MH u pitanju ili neki klon.