i cinjenica da sam eto ja fan HLa, a to nemogu izrazit ovdje, jer eto ljudima smetaju takvi postovi i navodna "patetika".
Ajde, ne izigravaj mi sad patnika tu.
Otkad je izašla ova vijest, napisali ste 3 il 4 strane u Half Life Universe topiku, niko vam nije reko baš niš, danas je tek uslijedil komentar o patetici kad si krenul uspoređivat ljude / likove.
Uvijek ste vi patnici, ajde, please, ne treba mi i ovdje situacija s Megatamom koji cvili kad god nije po njegovom il akd se netko ne slaže sa nekim njegovim zatucanim stajalištima.
Kad u vijestima serete po konzolama il konzolaškim exkluzivama ili onakvim nekim naslovima il podnaslovima od kojih ti se želudac okrene, onda je to oke, to nisu provokacije, nego je u svrhu klikanja.
Spominji MGS kolko hoćeš, znaš i sam od koga dolaze "patetični" postovi za taj serijal.
Mene nije sram priznat da je bilo suza na par scena u serijalu, ali sam uvijek imal realan pogled na taj serijal. To što je ponajbolji ikad nije moja krivica.
Probajmo to uciniti s TLOUom, Unchartedom, MGSom i slicnima. bas me zanima u kojem smjeru bi sve krenulo.. znamo svi kako bi to zavrsilo..
Pa slobodno, ko ti brani?
Daj realnu kritiku na bilo što od toga, i uvijek će se nać pametnih članova sa kojima se može upustiti u kvalitetnu raspravu.
Nisam ja kriv kaj se svi naložite na Masterove il Emilijove postove pa kak razmišljaju oni, očito tak razmišljaju ostali "zadrti konzolaši".
Vi dolazite u teme koje vas ne zanimaju i kvarite veselje ili neveselje svojim nepotrebnim komentarom. I onda kao, nisam mislio pokrenuti raspravu
Dođeš u Witcher temu i sposereš Soulse.
Dođeš u Andromeda temu i sereš o njoj. Ak te ne zanima, što sereš po njoj?
Pravi se našal pametovat o tome kak bi se drugi trebali ponašat.
Zadnja 3-4 dana, kam god dođeš, pljuješ il po nekoj igri il po mišljenju onih koji se ne slažu sa tobom.
Gunner nije napisal baš niš kaj bi nekog imalo uvrijedit i nema se kaj ispričavat.