yakuza_stinger Imena su izmjenjena, dok je plot istinit. Ovo je najbliže što ćemo ikada doživjeti kao treću epizodu veličanstvenog drugog nastavka. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
chono7 Kakva prica, kakva genijalna ideja!! Citajuci ovo, automatski su mi se stvarali likovi u umu, scene i docarao sam si ono sto smo trebali davnih dana odigrati. Steta, velika steta! Ovo bi poharalo trziste samo tako!
chono7 AlexY Zasto cliffhanger? Tko je rekao da mora biti happy end? HL nikad nije bio o Gordon Freeman...
alexy AlexY Zasto cliffhanger? Tko je rekao da mora biti happy end? HL nikad nije bio o Gordon Freeman...Ne mora bit happy end, neka ne bude cliffhanger. Mislim, nije ni bitno, neće se nikad dogodit, al ono...
chono7 Pa nije cliffhanger.. ono iz epizode 2 je, ali prema ovome procitanome ovo definitivno nije. Bilo bi sve objasnjeno i prikazano. Likovi i njihove sudbine su manje bitne u HLu.
Raziel Sad budite dobri Moderatori, pa budite prvi na ovim prostorima koji će prevesti taj tekst ljudima koji nemaju toliki nivo znanja Engleskog jezika da bi skužili sve u detalje.