K. dogovorili smo početi Wild Hunt u isto vrijeme, moramo si čuvati leđa
Ma ne pričaj mi ništa.
Znači sam sa sobom sam se dogovorija da ću do treće Danganronpe odigrati prethodne dvije. Ne da ih nisam odigrao, nego ih nisam ni pipnuo kao ni većinu ostalih igara koje sam nagomilao Day1, a nisam ih ni makao iz onog celofana. A bio sam uvjeren da ću ubiti sav backlog i da će ovo ljeto biti ono "When the legend came back to life."
S obzirom da sam jučer još preordao i ovu jebenu ekspanziju The Lost Legacy, za serijal za kojim mi je interes tri put manji nego većini na ovom forumu, vjerujem da je sve moguće u ovoj godini.
Već vidim kako gazim preko svih ideala pa kupujem i novi Assassins Creed, pa tamo neki Project Cars 2 da se utješim što je Yamauchi odustao od klasične GT karijere... a plan je kupiti i Switch...
Stalno sam u nekom zaostatku i nešto hvatam. Ubija me to. A najluđe od svega je što ne igram ništa, već čitam mange ko bolesnik. Još sam se napalio na crtanje, pa sam uzeo i neki pribor, vamo tamo. Čudo.
Jedno je sigurno. Džaba mi čitav život ako do smrti ne uspijem odigrati sve Danganronpe ili ne uspijem završiti cijelu Berserk mangu.