PS2MASTER Platforme : PS4, Switch, Xbox One, PCIzdavač : SquareEnixGodina izlaska : 2018.https://www.youtube.com/watch?v=OLG3VLiNnlw
Icek Wait, what?!?!??? Jel' ovo nova igra ili remake prve dvije? U svakom slučaju, wuhu, Fear Effect na novoj generaciji podržavam apsolutno, ovo je day one kupnja makar očajan bio. EDIT: Ovo je Remake/Remaster prvog dijela. WUHUUUUUUUUUU
yakuza_stinger Bilo bi lijepo da ubace i retro helix. I naravno, da promjene kontrole jer ih ne volim u originalu.bome, bit će tweaked controllsUsput su imali i kickstarter za NOVI Fear Effect Sedna. Op op
Solid_Snake Pozitivno iznenađen, uživao sam u originalu kao klinac, jedva čekam. Samo da ne bude cenzure zbog današnje rastuće populacije lako uvredljivih feministkinja.
k odlicna igra, jedva cekamPozitivno iznenađen, uživao sam u originalu kao klinac, jedva čekam. Samo da ne bude cenzure zbog današnje rastuće populacije lako uvredljivih feministkinja. This announcement got me like...
Frank Također, ovo je jedan od rijetkih PS1 klasika koji nisam odigrao kao klinjo, a ni sam ne znam zašto. Valjda mi je tada igra bilo preskupa... ipak se radilo o četiri diska.
dondraper Također, ovo je jedan od rijetkih PS1 klasika koji nisam odigrao kao klinjo, a ni sam ne znam zašto. Valjda mi je tada igra bilo preskupa... ipak se radilo o četiri diska. Hehe također, svaki disk je bio 25 kuna kod lokalnog Captain Morgana a to je za klinca od 9-10 godina onda bilo previše Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
alexy Ne, ne želim da diraju Fear Effect, ne u sadašnjoj retardiranoj modern gaming klimi, hvala lijepo. Fear Effect je bio proizvod svog vremena i neće to preživjeti jedan remake.
maverick Slicnoga sa mišljenja za sve i jedan remaster pa i za neke rimejkove, ali nas na sreću svih ostalih nitko ne sluša...
crnisokol U tom slučaju imate i dalje originalnu igru pa igrajte nju (ako želite), a remakee/remastere nek igraju drugi...
jeedah Ja sam prvi i drugi igrao na PSPu pred dosta godina, al nikad nisam dosao dalje od CD1 u oba dvije igre jer nebi radila kad bi promijenio CD preko izbornika na PSPu. Nisam igrao verziju sa stora.