Nisam, Battlefieldove sam uvijek kupovao, imam čak i BF2142 doma original To je i prva igra koju sam u klanu igrao.
Battlefield 3 & 4
Nakon dvije godine pauze vratio sam se na Zibu i TDM na kanalima. To šteka, jedva se izvodi...mučim se i teško mi je igrati ( nakon Battlefronta na PS4 ). Vjerovatno traži neki period ponovnog navikavanja da se uhodam.
Ali i dalje pokupiti desetak dog tagova na Dominationu ili uletiti u killstreak na kanalima je neprocjenjiv osjećaj.
BF3 na PS3 više ne brišem. Vjerovatno ga neću puno igrati uz sve igre koje me čekaju na PS4 ali uvijek će biti lijepo s vremena na vrijeme uletiti i nabaciti partiju dvije.
Dok PS3 ne krepa ili ne ugase servere. :)
BTW ako još uvijek ima nekoga tko je aktivan bilo bi mi drago da mi se joina dok igram. Puno lijepog druzenja je bilo uz ovu igru.
Navuko si i mene sad opet Izgleda da necu moci imati PC bez ove igre instalirane dok je ne zamjeni bolja Bf igra.Opet uzarena soba,zaljepljen na stolici smetam sam sebi ali kad krene napucavanje,onaj zvuk pojedinih oruzja sve se istrpi.Uz dobre mape i citav dizajn igra jednostavno pruza ovisnost i osjecaj zadovoljstva sa onim kad nekoga upucas.
Dok nekog gađas kao da u tom momentu vrijeme uspori.Onaj netcode,hitmarker i kad iskoci ovo
na sredini ekrana uz onaj zvuk sve vise sam svjestan da nikad vise nece biti tako zarazno i nezasitno.
Bf1 izgleda prejebeno i treba ga osjetit pod prstima kako se ponasa.Nadam se da nece biti prebrzo i drago mi je da su ubacili krv koja prsti pa se vidi da gađas u meso
Na 4K mi radi u 60FPS..kad je puno akcije padne na 50 ali nista osjetno pod misem..nevjerojatno..
Skidamo sad svi na pc-u i rokamo kao u stara vremena
Skidamo sad svi na pc-u i rokamo kao u stara vremenaovo mi se svidja
Pa da, bolje da Ninja_Krmacha kupi ovo na pc-u za 2€ nego da ja i ti kupujemo overwatch za 270kn radi njegovog buyers remorsa :
uuuuuuuuuuuuu
btw ninja je closet pcmr, igra stalno payday 2 a tu nama sere
Ja necu skidat..
Ja je vec imam spremnu
ovo je sto Ninja_Krmacha pricam pa mi kaze da sam dosadan
8
https://www.youtube.com/watch?v=EFeAa8_IKRQ
Kako je gust bio helic, Nenad_87 i ja bi rolali jetove ali kad bi usli u helic to je bio kaos, bas se sjecam da smo imali brutalne taktike. koje su to mehanike bile, pogotovo sa ECM jammerom kad si morao detonirat rakete u chaff oblaku tren prije nego te pogodi fizika helica, mape...
ovaj video bas to dobro prikazuje IvanCROsemo 19Marksman89
Vrijeme kad je prije patcha i gunner imao flarse..ma nema rasprave,najbolji Battlefield i tocka...
Buduci da sam nabavio novi laptop (uglavnom radi TF2), zanima me hoce li ove specifikacije biti dovoljne za igrati BF3 na low postavkama i 720p i koliki otprilike mogu ocekivati fps?
Procesor - Intel I3 - 6100U (3M Cache, 2.3 Ghz)
Graficka - Nvidia GeForce 940MX 2GB DDR3
4 GB DDR4 2133Mhz
Windows 10 64bit
Sto je TF2?
Sto je TF2?Team Fortress 2
Buduci da sam nabavio novi laptop (uglavnom radi TF2), zanima me hoce li ove specifikacije biti dovoljne za igrati BF3 na low postavkama i 720p i koliki otprilike mogu ocekivati fps?Iz slobodne procjene trebalo bi letit na ovom tvom, nije BF3 baš toliko zahtjevna igra.
Procesor - Intel I3 - 6100U (3M Cache, 2.3 Ghz)
Graficka - Nvidia GeForce 940MX 2GB DDR3
4 GB DDR4 2133Mhz
Windows 10 64bit
Kriva procjena
Kriva procjenaSamo da ide iznad 30 fps i ja zadovoljan.
Sad probao na metro sa 50 igraca i drzi preko 50+ fps, ali jako ruzno izgleda na low settingsima pa cu malo podignuti graficke postavke. Nisam pcekivao da ce low izgledati losije nego PS3 verzija.
Moze li punkbuster otkriti ako koristimo macro confige na misu?
Naravno, govorim o gaming misevima koji imaju procesor u sebi i ne trebaju nikakve programe u pozadini koji bi im pamtili postavke. :