Buni me pošto će na mojoj konzoli njihov account biti primaran, šta se dešava sa cloudom tj da li će se save game spremati na cloud?
S obzirom na sve, da li sam gore dobro napisao tj shvatio šta ste mi pisali? :)
Jesi. Cloud funkcionira dok si spojen na net, primarna konzola ili ne, nije bitno. Lipo skineš šta ti triba i on ti automatski uploada kad stigne. Ja redovito idem kod kolege i skinem svoj sejv, uploadam na kraju i nastavim doma, je li ti konzola primarna ili ne nije bitno.
Dječja konzola: logiraj se sa svojim akauntom i napravi ga primarnim. Napravi dici akaunteve i neka su tu.
Tvoja konzola: Samo se logiraj normalno. E sad, ako i žena ima svoj akaunt... Onda ona ne može samostalno pokrenit nešto tvoje na ovoj konzoli jer ti nije primarna.
Obe konzole će biti uvijek na netu.
Save pozicija će se na mojoj konzoli uredno automatski kopirat u cloud jer je konzola uvijek na netu te imam PS+ pretplatu?
Na konzoli od djece tj njihovom accountu neće biti PS+ pretplate pa vjerojatno nema automatskog kopiranja save pozicija u cloud?
Skvo igra također ali preko mog accounta na mojoj konzoli tako da glede toga nema frke.
Znači, na mojoj konzoli ne trebam logirat djecu (oni ionako neće igrati na mojoj konzoli)?
Sorry na pilanju, al ovo mi je nova situacija pa je zbrka malo :)