viper89 Naughty Dog je započeo s idejom o DLC-u, a završio s pravom standalone avanturom koju fanovi Uncharteda ne smiju propustiti. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
Frank Lijepo napisano. U recenziji si odgovorio na svako pitanje koje me zanimalo u vezi igre.Neloše za jednog kežualca.
Icek Embargo je danas.Pih. Blažena vremena kad je embargo bio datum izlaska. Ovako pročitaš recenziju i još se više napališ I onda čekaš I patiš šest dana do izlaska.
gunner Jos malo.Cudno mi je da su stavili MP u ovo, pogotovo jer U4 ima MP.Dobra recenzija.Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
viper89 Pa to je super stvar. MP ce jos vise ozivit pogotovo jer je jedinstven tj novi igraci ce igrat sa U4 igracima bez obzira koju igru imaju. Jos vise igraca i jos veci value za one koji nisu kupili U4 buduci da ce dobiti sve sto je izaslo za taj MP. Dodaj na to i novu verziju survivala i imas itekako dobru MP komponentu.
Frank Cudno mi je da su stavili MP u ovo, pogotovo jer U4 ima MP.U MP komponenti VIP bodove kupuješ vlastitim novcem, odnosno #utomgrmuležizec.No dobro, moraju i oni od nečeg živiti kad je već sve besplatno. ;)
gunner Sta su VIP bodovi?Tek sad vidio Viperov post.Mislio sam da je odvojen MP od U4 lol, zato me i iznenadilo.Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
gunner Bodovi koje trošiš na kupnju stvari u multiplayeru, odnosno mikrotransakcije.Ma to je samo za ove vizualne pizdarije mislim.Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
resident_evil Sviđa mi se recenzija! Znači 6-8 sati? Toliko je prvi Uncharted trajao.Si 100% siguran da su ovdje najbolje zagonetke u serijalu?viper89
viper89 Bas kao U1. 7-9 bi rekao za hard, meni je 8 bilo al ostalo je jos treasure nac znaci taman jos koji sat. renda ce sigurno igrat 10+ znaci Meni su najbolje bile u serijalu. Javi kakve su tebi bile kad odigras :)
StarFox_N Dobra recenzija drug. Nisam očekivao da će trajati 8 sati. Mislio sam 5 max. Ovo čak ne bih stavio u kategoriju DLC-a nego nastavka tj. spinoff-a.