yakuza_stinger Pa vi i dalje pljujte po igri. Očito je da ima kvalitetu. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
veigue ...a što sa vam ja rekao kad su najavili igru?Niste ni sami svjesni kakav proročanski talent imate na ovom forumu. Blažen bio ja.
viper89 6/10 - the game ontopic - da... platinum se opasno pogubio. Dobro pa im je uletio ovaj deal sa automatom koja je dobro prosla jer je uz otkazani scalebound i niz failova nakon MGR dosta losa situacija bila.
f_i_c_o 6/10 - the game ontopic - da... platinum se opasno pogubio. Dobro pa im je uletio ovaj deal sa automatom koja je dobro prosla jer je uz otkazani scalebound i niz failova nakon MGR dosta losa situacija bila.
Soul ...a što sa vam ja rekao kad su najavili igru?Niste ni sami svjesni kakav proročanski talent imate na ovom forumu. Blažen bio ja.Ajde ajde, svi znamo da sa cime si mislio kad si vidio tu guzu i sise. Njemu se "posrecilo", ne tebi :
alexy Ako će to značiti da je Yoko indirektno odgovoran za Bayonettu 3, onda mu možda i kupim igru. Na Stim sejlu. Za 3 eura.