Leonardu zelim sve najgore btw. Lik je ispao takva mrtva picka da to nisu istine. Nadam se da ga spursi nece pustit za mizeriju koja im se nudi i ubit mu karijeru.
Noel je ipak najveci debil u zadnjih nekoliko godina odbio 70 milja i sad potpisao minimalni sa OKC-om :
Frajer mi je bio jedan od najdrazih igraca u ligi, a na kraju je ispao autisticna naivcina kojoj ce ujak unistiti karijeru. Hoce veci market, veci exposure, liniju tenisica, ali mu nije bed odsjediti na klupi 2 godine u primeu.
A sto se Noela tice, idiot prve klase, prosle god mu Mavsi nude tih 70 mil, agent mu kaze da prihvati, ovaj mu da otkaz, dofura si Rich Paula, on kaze da odbije, i eto sada minimalac prima, svaka cast.
Ovu danasnju vijest bolje ne komentirati, Boogie mi je uvijek bio simpatican jer je vukao onaj odron od Kingsa i zelio je tamo jos ostati, ali ovaj potez je jedna od najpickastijih stvari u zadnje vrijeme koje sam vidio od kosarkasa. Silvera zaboli, ratingsi rastu 20% iz sezone u sezonu, ne znaju gdje ce s parama, a za regularnost lige njega boli k. Taman kada sam mislio da liga ne moze biti dosadnija probudim se na takvu vijest.