Je, ova sezona je baš užitak za pratit. Gotovo svako može skinut svakog, a dobili smo napokon i "smjene" na vrhu individualne piramide pa tako na istu dolaze napokon neka imena za koja se isto prediviđalo već neko vrijeme. Ponajprije tu mislim na Antetokounnpa i Porzingisa, a i potencijal kod nekih rookieja i sophmore igrača je izrazito visok. Baš me zanima mogu li držat tu formu kako sezona ide, ali zasad se čini kako ne misle stat. Phila i NY su zaredali lijepe serije, kao i Boston, a i zapad je kudikamo zanimljiviji nego posljednjih nekoliko godina.
Napokon vidim neki potencijal i u sunčanoj Kaliforniji pa mi tako nikad nije bilo uzbudljivije pratit Lakerse koji su podigli gotovo svaki dio igre na višu razinu u odnosu na prošlu godinu. Mladi core je dobar, nadam se da će se Zo trznut i ispravit neke mušice u glavi pa bi to moglo ić još i na bolje. Kuzma zasad definitivno potvrđuje da je steal drafta.
Također, Mitchell iz Utaha mi se također čini kao potencijalno i više no dobar igrač u budućnosti.
...
Osim Lakersa, moje simpatije najviše uživaju Bucksi i Phila, a nadam se da prvi i mogu nešto ozbiljnije napokon napravit dolaskom Bledsoa i povratkom Parkera u budućnosti, ako vrati formu naravno. Philu je jednostavno užitak pratit zbog tako mlade momčadi i ogromnog potencijala kojeg ista nosi.
...
Uglavnom, vrlo uzbudljiva sezona za sad, nadam se da će se nastavit u istom ritmu.