Curry svaka cast
Moglo bi vrlo lako biti borba za MVP izmedju 2 najbolja PG-a lige - Currya i Westbrooka. Ja ipak preferiram potonjeg. No tek je pocela sezona, od PG-eva ce tu Wall, Irving, CP3, a i Rose ako se ikad vrati u formu iz 2011., imati nesto za reci. Da ne pricam o Jamesu, Hardenu, Leonardu, Durantu i ostalim igracima. Predvidjam odlicnu sezonu.
NBA
Brada se naljutila, pocela zabijat 40+ koseva svima i odmah Rakete sve odreda pobjedjuju :)
https://www.youtube.com/watch?v=H814vCBjhBo
Kakav je užitak gledat ga kako igra.
/cutNe prati baš NBA kao što sam znao nekad, ali s kakvom lakoćom i sigurnošću čovjek igra i puca te trice je nešto nestvarno.
Kakav je užitak gledat ga kako igra.
Ne volim ga previše, ali da je trenutno najbolji šuter, je. Ne znam tko ga može zaustaviti, a i njih, imaju već 10-0.
Kako je lijepo imati Chef Currya i Draymonda u Fantasyu
ja bi se čak usudio reći da će curry biti najbolji šuter svih vremena.....tek kad ga nebude ćemo biti svjesni šta smo imali priliku gledati, zato uživajte
Ako netko nije sinoc gledao GSW neka pogleda onako igranje u drugom poluvremenu je savtršeno , a sta reci za Clipperse
Nije se valjda 2. najbolji igrac svijeta ponovno teze ozlijedio?
Ratnici sljedeću tekmu igraju protiv Fakersa (LA) i ako dobiju ostvariti ce najbolji start u povijesti NBA lige ....Sumnjam da Fakersi mogu iznenaditi GSW u ovakom izdanju...
Fakersi?
Poznati "humor" naseg biomota.
Još imaju puno znoja proliti za 73-9
Biomoto navija za Seattle Supersonicse :
Biomoto navija za Seattle Supersonicse ::
https://youtu.be/H1zCKqw6cME
Ražon prvi asistent lige :)
A sto je to s Rođom da svaku drugu utakmicu ne igra?
Kako god, nadam se da Sacramento moze daleko.
Kobe Bryant announces he’ll retire at the end of the season | NBA.com
;(((((((((((((((((((((((
Bilo je i vrijeme, pruzio je puno, imao je fantasticnu karijeru, osvojio je 5 naslova (mislim da samo Duncan ima toliko od aktivnih igraca). Ali vidi se da to vise nije to i mislim da je donio najbolju odluku.