Ovaj trejd Lakersa je iskljucivo da se rijese svinjarije od ugovora Mozgova kojeg su potpisali prosle godine, to je valjda jedan od najgorih ugovora u cijeloj ligi. Ovim potezom oni ocito planiraju iducu godinu, slaganje momcadi za napad na visi rang playoffa, s obzirom da dolazi PG iduce ljeto, ciljaju da uz njega dovedu LeBrona(Woj napisao), i umjesto Brooka (kojem iduce ljeto istice ugovor) nekog finog centra.
Iskreno ne znam koliko je to pametan potez, po meni su D'Angelo i Ball itekako mogli koegzistirati, jer D'lo je po meni ionako vise sg nego neki kreator igre, ali eto, imali su Mozgova kojeg su se zeljeli rijesiti. Za Netse je ovo fantastican trejd jer dobijaju mladog igraca oko kojeg mogu pokusati graditi, a i kao sto sam rekao, Brooku je iduce godine isticao ugovor, tako da je ovo win-win za njih.
Druga vijest je da Phil Jackson razmislja o trejdanju Porzingisa, i odabiru Lauri Markkanena na draftu, jer igraju na slicnoj poziciji i misli da moze biti potencijal, a zapravo je jedina slicnost sto su Europljani, stil igre je potpuno drugaciji iako igraju na istoj poziciji, i Porzingis je 10 cm visi. Po meni potpuno suluda ideja, i mislim da zeli vise dobiti otkaz (jer onda dobija odstetu), a ne da stvarno zeli to provesti, ili se bar nadam tome. Ne mogu zamisliti kako je navijacima Knicksa.
Treca vijest je - Charlotte is sending Miles Plumlee, Marco Belenelli and 41st pick to Atlanta for Dwight Howard and 31st pick. Ne znam sto tu Atlanta radi s obzirom da se odricu 10 mjesta na draftu i Dwighta za propalog Marca, i jos jednog kandidata za najgori ugovor u ligi, Plumleea, koji nakon sto je imao par sezona od 3-4 poena po tekmi, dobio ugovor koji traje do 2019-2020. i po kojem prima 12.5 mil dolara po sezoni.
Offseason zanimljiviji od cijelog playoffa trenutno.