Dobro koja je poanta noel-bogut tradea kad ga philly odma cuta ? Philly cisti salary ili su dobili koji pick ?
Na ljeto je bio RFA, a ne bi mogli matchirati ponudu nekog drugog kluba jer ne mogu davati velike pare (koje ce Noel traziti) za drugog, treceg centra u momcadi, i onda bi na kraju ostali bez njega za doslovno nista, iako je i ovaj trade bio katastrofalan za Philu.
Od kada je otisao Hinkie sve ide nekako na losije, ali mislim da ni jedna organizacija nema ovoliko ocajan medical staff, nije mi uopce jasno kako nisu svi dobili otkaz. Embiid je poluozlijeden igrao 30 min protiv Houstona, i ja sam uvjeren da je zbog toga produzio ozljedu zbog koje vjerojatno nece igrati do kraja godine (ne sezone).
27 koševa, šut za tri 6-7!!!
Kakva utakmica; nezz ko mu je prognozirao minute na kapaljku!?
Šiša Babo!
Ja sam prognozirao i jos uvijek stojim do toga, obrane u regularnom dijelu sezone i playoffu su drugi svijet, i iako je Bojan dignuo malo obranu i intezitet te se vidi da se bas trudi, fizikalije ga strasno koce i protiv GSWa i Utaha ga je probijao tko je stignuo.
Ako ce moci nastaviti pruzati ovakve partije, sutirati za 3 iznad 40% umjesto onih 10-15 min sto sam rekao, u playoffu ce imati 20 min, eventualno 25 min u pobjedama. I samo to je velik uspjeh, biti 6th man za jednu momcad koja je sa Jenningsom realan finalist konferencije.