Bas me zanima tko ce ove godine biti MVP. Ima valjda 7,8 igraca koji to mogu biti, ali sumnjam da ce Curry i 3. put zaredom. Nadam se i da ce Zapad biti i dalje ovako ujednacen na vrhu kao zasad.
Ne vidim tko bi mogao biti osim Westbrooka, osim Oladipa i Adamsa ima ostatak momcadi koji je losiji od pola Euroligasa, i ako ovako nastavi imati ce triple double u prosjeku, sa 30+ poena po tekmi.
Poraz Warriorsa ne cudi, to obrambeno jos uvijek nije nastimano i vidi se da im strasno fali posteni centar, ali vjerujem da ce se do playoffa to srediti, ili ce biti neki trade. Lakersi imaju strasno zanimljivu momcad, Russel vec sada igra odlicno, Ingram je top potencijal, Randle se vratio na pravi nacin, i ostatak momcadi je isto fino poslozen, samo se nadam da ce Zubac dobiti jos koju minutu.
Na istoku su mi Netsi dosta zanimljivi, iako su po imenima medu dnu lige, do sada su igrali jako solidno, Atkinson ih je doveo u red i maksimalno iskoristava los sastav. Price o playoffu su uzasno nategnute i mislim da nece biti ni blizu, ali za sada igraju iznad apsolutno svih ocekivanja.