Frend posalje poruku popodne da je presao u Boston, ja vec krenuo festati, i zbog Celticsa i zbog zanimljivosti same lige (a i napokon dizanja konkurentnosti Istoka), kada to ispala patka i dosla stvarna izjava Duranta.
Meni je ovo tri puta veci kurvinski potez od onog LeBronovog i covjek mi je totalno pao u ocima, moze u iducih 5 godina osvojiti 5 naslova nece imati nikakav legacy i uvijek ce ostati zapamcen samo po tom govnarskom potezu.
Ne znam jel u povijesti NBA itko napravio ovakav PR fail, doslovno ce ga 90% ljudi koji prate NBA hejtati nakon ovog poteza.
Sto se tice trejdova dosta je zanimljivo ljeto, meni je mozda najzanimljiviji Orlando sa dolaskom Ibake i Biyomba koji ce sada biti strasno jak pod kosevima, dobili su jako dobrog trenera, a i nadam se da ce Mario poceti dobijati ozbiljniju minutazu, i da ce dignuti igru na visu razinu.
Takoder ce se pratiti i Portland koji se takoder solidno pojacao, a i biti ce zanimljivo vidjeti sto ce se dogadati sa Knicksima i OKCem.
A po pitanju konacnog pobjednika lige sve je oslo u kurac, jer osim ako se ne dogodi neko cudo nad cudima, znamo vec 4 osvajaca lige u iducih 5 godina.