Curry katastrofalno igra, ne znam jel se jos nije oporavio od ozljede (tome nije ni pomoglo pad na game 2 ili 3, ne sjecam se tocno, kada je letio preko ljudi u publiku i natukao zglob i lakat (bilo je nateklo na velicinu golf loptice)), ali jucer je promasio 5-6 zicera kakve je prije zatvorenih ociju polagao, Green takoder potpuno izgubljen, od ovih 1/7 4 promasaja su bila nemoguci ziceri na polaganju/zakucavanju.
Ne pomaze ni katastrofalni Klay kroz cijelu seriju (izuzev jucer, kada je u trecoj cetvrtini podsjetio na normalnog Klaya) koji sutira 31% za 3, a i jako me cudi da Kerr jos uvijek drzi Currya na Westbrooku, kada je vidljivo da je Rus previse fizicki jak za njega i da se jako jako trosi u obrani na njemu.
Vratiti praksu iz regularne sezone da jace PG cuva Klay, a Curry na Robersona recimo, jer sam uvjeren da je posljedica ovako katastrofalne ofanzive Štefa jako trosenje u obrani. Ne govorim sada da je on na razini Hardena pa da samo pusta igrace u obrani (daleko od toga, Curry stalno krade lopte), ali Oklahomu mogu proci jedino ako je Curry na razini ofanzivno.
Uz to GSW kada ude u crnu rupu izgledaju apsolutno izgubljeno, i to se dogodilo i jucer i u game 3 kada je Oklahoma usla u seriju, a GSW je po prvi puta ove sezone izgledao bas uplaseno (nitko ne pokusava u napadu nista, sve neka uplasena dodavanja na rubu turnovera, milijardu gresaka) i bezidejno, sto je u odnosu na raniji dio sezone bilo nezamislivo, kada se lopta kretala stalno i uvijek je ostajao netko slobodan.
Dosta je gadna situacija za Ratnike i stvarno ce biti tesko ovo okrenuti, u Inside the Nba danas rekli da je broj momcadi u playoffu koje su uspjele okrenuti 1-3 score, 9 prema 223 koji su izgubili.
Umorio ih rekord u reguli 1000%
Ovo je glupost s obzirom da su i Curry i Thompson igrali manje od Duranta i Rusa, a o ostatku momcadi da ne govorim koliko OKC ima kracu klupu nego GSW.