Pohvale za otvaranje teme, ali zamolio bih te ako ti nije problem da urediš 1. post i napišeš nešto općenito o ligi i njenoj povijesti.
Imao sam i ja u planu otvoriti temu, ali eto jbg.
Mogu ako želiš i ja napravit 1. post pa ga zaljepit?

...

Odlična tekma Bojana jučer. Drago mi je zbog Brooklyna i njihova plasmana u playoff baš zbog njega. Šteta što je tek proigrao kako treba pred kraj sezone, ali bolje sad nego nikad.
Pelicansi dalje zbog Davisa, kakav igrač, zaslužio je. Nažalost, mislim da nemaju šanse protiv GSW-a.

Nezz, po meni nepotrebno za prvi post nešto više od linka na NBA.com...
Sve se zna o najjačoj košarkaškoj ligi svijeta.Da prokomentiram i playoff match up.
Playoff je priča za sebe i apsolutno je sve moguće...

Brooklyn protiv Atlante teško može iznenaditi, no u čudnom su muvingu ove sezone, pa može opet biti svašta.
Cavsi bi trebali ubaciti u veću brzinu i poraziti Celticse bez nekakvih većih problema.

Bullsi isto tako protiv Bucksa. Toronto protiv Washingtona će biti meni osobno najzanimljiviji par istočne konferencije...
Pelicansima svaka čast na izborenom playoffu, no njihova priča završava protiv GSW-a - koji su čudo ove sezone...
Harden neće propustiti priliku otić sa Hustonom do kraja i skalpirati Mavse...

Najzanimljiviji par zapada definitivno su Spursi i Clippersi...
Između Portlanda i Memphisa bit će gusto, ali iako Blazersi imaju protiv medvjeda 4, mislim da MG idu dalje...
Vidjet ćemo hoće li se ove moje prognoze ikako poklopiti.

Gledao utakmice Netsa, Wyzardsa i Cavsa.
Najveće iznenađenje i oduševljenje mi je izazvao The Truth aka Paul Pearce.
Frajer ide u penziju još malo i razbije Toronto sa 20 poena. Kakav bog <3

Brooklyn odigrao kriminalnu utakmicu, a još lošije od njih su bili Atlantaši.
Gotovo upropastili kontroliranu utakmicu. Netsi bili jako blizu da dobiju tu prvu utakmicu unatoč lošoj igri koja je bila preslik regularne sezone.
Bogdanović dosta uplašeno djelovao.

Što se tiče Cavsa, Kyrie jebeni uncle Drew Irving. Kakav debi u playoffu.
Dobro svi znamo što može Kyrie, ali odigrao fenomenalnu utakmicu.

Moja pretpostavka da će Portland izgubiti prvu utakmicu ove sezone protiv Portlanda ispostavila se točnom.
Ostale tekme nisam gledao.

7 dana kasnije

Netsi izjednačili seriju na 2
To nisam baš očekivao iako u prve dvije utakmice su imali šansuz pored donekle slabije dvije izbedbe Hawksa.
Ali ovo, ovo je za Atlantaše ispod svake razine. Zato mi slavimo, jer je Bojan odigrao predivne dvije clutch utakmice.

http://www.youtube.com/watch?v=hDytg12HAYw&
I drugu danas.
Sve važniji i važniji je za Netse, a dokaz je da u svim utakmica u kojima je Bojan bio jedan od najboljih ili najbolji da su Netsi dobili.
A to svakako nešto znači...

http://www.youtube.com/watch?v=Kr0FGOJuxZU&

Šaka Kawhi Leonard-a

...
Dobar playoff zasad, bilo je nekih neočekivanih rezultata, a i metli.

5 dana kasnije

http://www.slamonline.com/media/slam-tv/the-spurs-got-drunk-in-la-after-losing-game-7-to-the-clippers-video/#oHyFxpZFcbXE2VIW.97

5 dana kasnije
11 dana kasnije

Cleveland očekivano, zajebi ti sve kad imaš Kinga na suprotnoj strani.
Ja navijam za Hardena i Rocketse, nadam se da će danas dobiti :)

Dobra je tekma bila između Atlante i Clevlanda. Ono što je J.R. Smithu ulazilo je bilo nešto fenomenalno, slomio je utakmicu u 3. četvrtini. Atlanti ode Carrol, i iako će se možda vratit mislim da Atlanta sad nema nikakve šanse.

Na drugoj obali, Golden State dvaput dobio na malu razliku... šteta za ovu 2. utakmicu, mislim da bi bila puno zanimljivija serija da su Rocketsi ovo dobili. Nekako sumnjam da mogu dva puta doma dobit. Također Harden je ove dvije tekme bio fenomenalan i pitanje je oće li ga ovako ić u daljnjim utakmicama.

Nadam se što dužim serijama.

mislim da gsw i cle idu u finale i to relativno brzo, mislim da će ove serije trajet max 6 tekmi.....a u finalu dajem prednost warriorsima.....zbilja je ova godina, njihova godina.... cijelu godinu igraju odlično, poštedile su ih ozljede,.......dok se to za cavse nažalost nemože reći, mislim da će ih ova ozljeda love-a doći naslova.....

i da vukovi imaju 1.pick na draftu, bit će to jako dobra ekipa kroz 2-3godine, za hezonju se spominje da bi mogao biti izabran čak 5im ili 6im pickom,..... bit će to najbolje draftirani hrvat

Uf, ja se nadam cudu i prolasku Rocketsa.
Ak ne prodju, nek onda vise King osvoji naslov s Cavsima i neka ga voda nosi.

21 dana kasnije

Haha ispade LeBronu čuna 

https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/3122F9FCE31220953283054194688_39f13af7870.1.5.3147092945587857501.mp4?versionId=gaJqEsiyOI3yt3M9QH1qkWRd8I9Vy4Dz

Moram priznat da malo više navijam za Cavse, nije da sam fan Kinga, ali Warriorsi su mi malo antipatični
Danas su Cavsi mogli gotovo osigurati naslov, ali jbg, nemre James sve. No nada još postoji.

5 dana kasnije

Nije mogao James sam, Warriorsi zasluženo pobjedili, stvarno su odlično igrali. Drago mi je što je Iggy MVP :)
Ove godine moram priznat sam slabo pratio NBA do druge runde playoffa, ali od sljedeće godine ovo će se opako pratiti. Durant se vraća, Warriorsi ako ostanu na razini, Houston i Clippersi bi mogli biti užasno važan faktor, OKC će vjerojatno pucati na naslov, bit će odličnih igara na Zapadu.
Na Istoku bi isto moglo biti zanimljivo, Cavsi ako budu neozlijeđeni će vjerojatno biti najveći favoriti, ali dosta očekujem i od Atlante, Chicaga i Washingtona.

Cekaj, ko je sve Clevelandu bio ozlijeden?
Irving i Love, nije mogao James sam nikako. Čestitke na tituli za GSW!

Cekaj, ko je sve Clevelandu bio ozlijeden?
Irving i Love, nije mogao James sam nikako. Čestitke na tituli za GSW!
I Varejao također.
Da su njih trojica tu, Warriorsi ne bi imali šanse, jbg