Ovo sam i ja bija napisa. Odmah sam sve ispremješta i onda je letilo sve, tako da ne sumnjam u one silne pohvale kako se radi o jednom od najboljih akcijskih JRPG-eva u zadnjih nekoliko godina. Stvarno previše hvale igru, i pokupila je začuđujuće odlične ocjene.
Ja sam se previše nećkao oko naručivanja, i onda je nestalo sa Base-a. Šteta. Ali ionako se čeka taj patch u 11. mjesecu (valjda je stvarno lokalizacija katastrofična). Bolje da ne otvaraš. https://imgur.com/a/g6f8y
Ys Seven mi je vjerojatno najbolji ARPG koji sam igrao, Ys VIII mora biti na toj razini (po onome što sam probao i jest). Lokalizacija je katastrofalna, Google translate u svojom punom sjaju.
Evo i isprika NIS-a. Korektni su.
"Korektni" su samo zato što su fanovi pokrenuli peticiju i obratili se diretkno Falcomu, a budući da je Falcom valjda jedini studio koji zapravo i mari za fanove, pa su digli hajku i stisnuli ih da poprave štetu koju su uzrokovali.
Nadam se da je ovo posljednji put da surađuju s NIS-om te da će se vratiti XSEED Gamesu, koji su toliko godina odrađivali lokalizaciju za skoro sve njihove igre.
Kunem ti se. Svaki put kad me PS Vita tužno pogleda, kažem sam sebi: Danas počinjem Trails of Cold Steel. I onda se momentalno odgovorim od toga jer: Ma ovo sto posto dolazi na PS4, pitanje je vremena. Bit će veći gušt na većem ekranu. Tako da... BELIEVE.
Kada su najavili ToCS III za PS4 znao sam da će kad tad doći i prethodnici pa sam zato u samom startu odbacio kupovinu za PS3.
Ako su u bilo kojem slučaju nalik na Trails in The Sky (a prema viđenom jesu) ovo će biti jedan od najboljih RPG iskustava u posljednjih nekoliko godina.