yakuza_stinger Zanimljivo je da se to tek sada dogodilo, ali se dogodilo. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
wolf Nije ni klikbejterski naslov a nitko ništa osim Choneta. Point proven!Nije to do naslova, nego nikog ne zanima niti steam niti XLive, da se radi o N-u bilo bi 200 komentara već
yakuza_stinger Da, ali ima tu onih koji se lože na uspješnost Steama osporavajući istu.PC je mrtav. Steam je Indie infested, cs i PUBG mjesto za dječurliju itd.
yakuza_stinger Kakva fanbojčina je ovaj Chono pa to nisu istine, a zicer guilty pleasure igra TLOU od jutra do sutra
emilijo Sada je ključno pitanje hoće li na Steam RDR 2.Definitivno ce izaci RDR 2 na Steamu. Pa da li si ti svjestan da je cak jedna desetina kopija GTA V prodana na Steamu?
emilijo Ljubi Gabena kao samoga sebe. Ja sam Gaben, Steam je moj i nemaj drugih servisa osim mog.Ljubi Prascinu kao samoga sebe.
chono7 Nisi prosvjetljen, zapeo si u labirintu Sonyevih lazi i obmana. Pogledaj u Gabenovo lice i otkrij istinu, napuni dusu master prahom i zivi kao cisto bice.
emilijo Bijeda od PSN-a ima 70 milijuna aktivnih igraca mjesecno, 3 milijuna vise od Steama. Da li je ovo pocetak kraja za PC?