Zero Meni odgovara uredska stolica za ovo…da spojiš možda na TV? 🙃
Imam plan u radnu sobu staviti velik TV ekran, taman imam velik prazan zid kraj računala. 😃 (ali to će još malo pričekati, imao neke druge investicije).
Generalno, droga od igre. Jako mi se sviđa level dizajn - vrlo je nekako "organski" bez onog tipičnog fantasy kiča, baš realne middle age građevine kakve su tada bile. Pogotovi dvorci / utvrde, full realno preneseni u igru (bio sam u Češkoj u starom srednjovjekovnom dvorcu tako da imam i neko osobno iskustvo oko toga). Jučer imao quest lova na zečeve u šumi, ne sjećam da sam ikada vidio u nekoj igri takvu imerzivnu šumu s real life vegetacijom, stablima, faunom i ono najbitnije - jebeno odličnim zvukom šume. Ne kužim kako nitko do sada nikada nije to uspio na takav način prenijeti u igru, ovo je jebena magija.
Gameplay je bokte čista simulacija - moraš biti sit, naspavan, ako se prejedeš bude ti zlo, ako kradeš završiš u zatvoru, ako te mačem netko poreže, možeš iskrvariti do smrti itd. Nekada mi bude malo previše "simulacijski" igra tipa igram glavni quest, trebao bih sjesti na konja s generalom da krenemo u potragu pa me random stražar prekine i radi nasumični pretres za ukradene stvari 😃
Još se navikavam na combat - dosta je strma krivulja učenja, no kako vrijeme prolazi u igri, počneš polako kužiti cijeli sistem i vrlo taktički pristupati nekom encounteru. I sviđa mi se iz nekog razloga luk i strijela, nije da si odmah master u tome, nego treba stvarno vremena da ti legne ciljanje, menadžment stamine dok pucaš i sl. Ali jednom dok sjedne…

😃
Igrat će se ovo satima.