4 sata u igri, niti jedan crash niti jedan bug...
Jedan video fantastičen atmosfere. Samo mi nije dobro snimilo zvuk jer je ton glasa skoro nepostojeć; tamo se Henry zadere na tipa hey i ovaj počne bježat, ali se uopće ne čuje!
https://youtu.be/8yoHM9-eW40
Ultra sa shadows na high kao i shader quality, opcije koje su najviše gladne! LOD tj daljina iscrtavanja objekata iznad ultra postavki, (može se podesit u advanced options)
Prvo šta mi je leglo je odlično kretanje lika te kako je izveden šprint, (igram sa gamepadom). Već sam govorio nakon probane bete, lik ima težinu, tijelo te imamo osjećaj da kontroliramo lika, a ne lebdeće ruke!
Nadalje tu su animacije - sve šta uzimamo ima animaciju kao i otvaranje vrata. Mnogo, nogo sitnih detalja!
Tada dolazim do cutscene u kojem se susrećemo sa ocem i osto sam izenanđen kako je dobar voice acting i ponašanje likova tj sama animacija jer sam očekivao puno goru situaciju! Isto se nastavlja sa svim glavnim likovima; sasvim dobar voice acting kao i sami modeli. Sporedni likovi su malo meh napravljeni no reko bi da je tako u svakoj igri. Pogotovo kada neka žena kao kip sjedi na klupici i bleji ko tele u šarena vrata. Sreća pa nisu svi NPCi kao ćorave kokoši!
Imao sam dvije borbe sa nekim jazavcima po putu - borba je puno bolja nego u beti i jednog tipa sam osakatio sa tri zamaha mačem - napad prema glavi koji blokira, udarac nogom u trbuh te sljedi slash po desnoj strani uz momentalni stab na ljevu stranu i lego je ko pokošen...
Nešto drugačije od buton mashinga i ja sam za!
Nisam daleko doguro, ali ja sam ugodno iznenađen jer nisam očekivao neku 4/5 igru i neke stvari su me jako ugodno iznenadile!
Ali definitivno igra nije za svakoga...
Međutim izgled igre, fantastični zvukovi i lijepa glazba su veliki plus ovim gore pozitivnim stvarima koje sam spomenuo