Zero montoya Nemoj dozvoliti da padne ispod 50% nourishment. Mislim da imaš i za jedinicu onaj perk za balansiranu prehranu koji daje fine bonuse. Kad budeš imao love, samo redovito posjećuj bathouse, to je najbolja hrana za Henryja.: p
Centurion Stelt u ovoj igri vam je najbolji prijatelj plus lockpicking. Sto pre ovladajte sa te 2 mehanike. Nakon toga igra je laksa, imate vise novca, jednostavnije se izvucete iz sranja. Novi igraci grese i odmah sve trpaju u kombat.
chono Flipper kako bi ti rekao u suprotnom kontekstu, kad si console pezant i propustas mnogo toga, posebno u indie sceni
bravac Jel igrao ko na Nintendo switch konzoli ? Zakasnio sam kupit na Playstationu dok je bio na popustu a vidim za Nintendo switch je 5 eura taj Royal edition. Pa bi uzeo to . Igrao bi u ruci tu verziju onda. Neznam jel puno lošije nego na Playstationu itd. Hvala
Flipper Pa da, Royal Edition sa svim DLC-ovima bude često oko €7,5. Taj sam ja kupio i dobio free next-gen update.
moschus Flipper znaci isplati se odigrati i prvi dio sa ovim nextgen updateom? Na GamePassu je tako da cu definitivno probati da vidim i prvi dio price. Trenutno imam nekih 100h u dvojci i igra mi je definitivno jedan od najboljih rpgova ikada odigranih 🙂
Flipper moschus znaci isplati se odigrati i prvi dio sa ovim nextgen updateom? Na GamePassu je tako da cu definitivno probati Ma po meni svakako da. Je da je mozda dojam slabiji zbog priče kad se igra prvo drugi pa prvi i starija je ovo igra od KCD II, ali je i dalje stvarno odlična. Isplati se.
milicevic87 moschus znaci isplati se odigrati i prvi dio sa ovim nextgen updateom? Svakako. Evo ja sam u kratkom roku utukao nešto preko 60 sati u igru (prosječno oko 3 sata na dan). Prešao sam main story, a još mi hrpa side questova ostalo. Sad sam se opet vratio na kcd2, jer sam tamo bio stao nakon nekih 130 sati i pređene kampanje. Sada pomalo čistim side questove.
Zero Sad vam je na konzolama (uz iznimku Switcha i valjda Series S) kao na PC-u na ultra postavkama. A igra se realno može svrstati i dalje uz najimpresivnije naslove današnjice. Za gameplay se ne bi reklo da je zastario jer je više tip igre gdje je to ajmo reći taktički real time, više je do samog pristupa borbama iako je naravno i skill bitan (uz statse i opremu, očekivano).
Zero Nije loše, da su stavili noviji upscaler bilo bi i bolje. Al ajd, upgrade je besplatan, Jesus Christ be praised!