Prve frustracije i to s razlogom. Moram priznat igra stvarno izgleda jako dobro, iznimmo je interesantna i zabavna te poprilično originalna unatoč korištenju klasičnih špranci. Jednostavno nije sve samo na nabijanju brojeva već svaka akcija ima i pozitivnu i negativnu stranu, u svaki potez treba biti siguran dal ga možete izvesti jer posljedice uvijek postoje te jednostavno ima neku dušu koju dugo nisam osjetio u igrama i tjera na dalje i dalje. Nažalost, problemi postoje i danas sam po prvi puta od muke ugasio igru. Nakon što me je jučer igra natjerala prvi put da je restartam putem load gamea, danas mi se pak dogodilo i to, ali i situacija da sam morao ugasiti igru. Prva situacija mi se dogodila kada sam išao "isparkirati" svoga konja i umjesto da krenem unatraške sam ga išao okrenuti, fizički nemoguće s obzirom na mali prostor ali htio sam i da mi igra i dokaže da je stvarno to nemoguće. Dokazala mi je to na način da je glava od konja probila limeni krov od štale i konj je tako zapeo, a ja nisam mogao se dismountati. Load game.
Druga situacija je bila kada sam danas prilikom pickpocketa slučajno pritisnuo strelicu dolje tj. codex pa mi je igra zablokirala i dopustila mi jedino da desnim analogom vrtim svog lika. Ostale tipke su sve bile nonresponsive izuzev homea kada sam morao zatvoriti aplikaciju. Ovo su neke stvari koje se rade svakodnevno u igri i jednostavno mi se ne sviđa što moram biti u strahu da nisam sejvao od stoljeća sedmog pa mi se dogodi da ne mogu napredovati dalje. Nadam se stvarno da će ovo biti kraj tome, al u 2 dana 3 situacije za restart tj gašenje igre nisu dobar znak.
E i da, lockpicking na konzoli je jebeni cirkus. Easy je nemoguć, a kamoli što drugo. Ne radi se o težini već o jednostavno frustrirajućem i glupom načinu za rješavanje nečega što je važan element igre. Novi patch na ps-u mora to znatno popraviti.