blade 1000 planeta i jednako toliko stvari koje sputavaju ovaj film. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
Flipper Hvala na recenziji. Pojest ću radije ćevape onda sa ženom nego u kino ovo gledati. Šteta što je film ispao sranjkast. Poslano sa mog Redmi Note 4 koristeći Tapatalk
veigue Hvala kolegi Blade na preporuci!Hvala na recenziji. Pojest ću radije ćevape onda sa ženom nego u kino ovo gledati. Papučar.
yakuza_stinger Doslovce od 12. mj prošle godine nije bilo filma koji sam gledao u kinu a da nije imao trailer za Valerian. I sad da ispada takvo sranje. Kaj je Kara tak loša?
blade Je, kao što je bila i u Suicide Squadu. Valerian je preuzeo titulu i najslabije ocjenjenog filma u recama portala. :)
yakuza_stinger I dalje bi joj ga metnuo iz predostrožnosti. Ali sad ne znam hoću li se uopće nakanit film gledat. What a shame. Valjda sam ja jedan od onih koji su očekivali neki peti element u filmu.
veigue I dalje bi joj ga metnuo iz predostrožnosti. Teško. Cara je lezba. Zato i ne može odglumiti romantične scene s muškarcem.