Trailer je bas bio uzasan. Na stranu tehnicka strana koja je ocekivano vrh, sam trailer je bar los bio. Uopce kao da nije Battlefield vec neka cringe nabrijana pucacina sa karikaturama. Jbt dok pricali prije trailera zvuci bas vrhunski, od grand operacija do koliko toga imaju od oruzja i vozila. Slike i koncepti su super bas bile, i sama ideja ono da traje po 4 dana grand operation. Sve 5. Jedino sto me odmah odbilo je opet guranje tih fortnite pizdarija sa fortifikacijama, nadam se da ce bit u granicama normale a ne da mi usred polja lik izgradi neko smece u par sekundi. Jbg to sranje od fortnitea mora i u battlefield doc.
Trailer uopce ne predstavlja feel igre niti taktiku koju su tolko hajpali. zapravo mi bas trashasto izgleda i divljanje da sokiraju sta sve mogu napraviti a sranje pokazali. Do trena kad pokupi pusku i "krene" gameplay bas je pretjerano skriptirano i bezveze. Ovi skacu, katane na ledjima, likovi ko karikature iz fortnite itd Ton igre mi je skroz promasen, nadam se da je to samo do trailera i da ce bolje bit u samoj igri. Ono kad imas jedno od najmracnijih doba u povijesti i ti napravis ko neku edgy verziju inglorious basterdsa il tako nekako. pricaju pol sata jedno i zvuci super i pokazu nesto sasvim drugo. ovaj slidea gadja sa LMGom rusi avione. Super sto nema premiuma i sve ce bit "live service" sto moze i dobro bit, primjer Siege, al ocito je da idu na brutalno kustomizaciju i tu ce prodavat skinove i pizdarije. Nemam nista protiv kustomizacije, i nadam se da ce se moc slozit normalni outfiti al ono smiri se. Ocekivao sam badass vojnike iz WW2 a ne ove zenske sa kriket palicama, kukama il sta je to vec bilo i sprdanje.
Ceka se pravi - pravi gameplay na EA Play...