DarkPunisher Atmosfera je sto puta bolja nego u BFV, pa u BFV nemas ni osjecaj da igras WW2. Ali svejedno i dalje prosjecan BF po meni. Daleko od jednog BC2/BF3. Gunlay je isto srednja zalost. Hip fireom gadas ko laserom.
Deadwalker viper89 igrao sam peticu dosta na plejci, no kaj da ti kažem, na PC-u mi je kudikamo veći gušt 🙂 Pogledao par videa o stanju igre u 2020-toj, čini se da ima dosta ljudi na serverima tako da sam bez brige. Što se tiče WW2 feelinga, slažem se. Em su mape čudne (ajde, ove nove Pacific sada liče na nešto), em je tu masa skinova koji se prodaju budući da su odbacili season passove pa negdje moraju generirati prihod i financirati "live service".
Deadwalker viper89 Odigrao par mečeva u 1-ici, to je to (atmosfera, mape, dizajn, TTK, uočljivost neprijatelja, zabavnost). Da nisi napisao preporuku, vjerojatno ne bi uzeo igru. Tnx 😃 5-ica nema ovakav štimung:
zontra Jel BF 5 uzasno optimiziran za PS4? Stvarno se zabavljam u MP-u, ali svaki drugi mec mi na zavrsetku partije ostane onaj crni ekran sa V loading ikonom u gornjem desnom kutu pa moram izlazit iz igre. Ili igram s frendovima, krene im trazit, oni krenu u mec, a meni jos uvijek u meniju loada neprekidno. Uzas!
madZEED Zadnjih 3 mjeseca igram samo BF V, ponajviše zbog ekipe koju sam upoznao, a većinom je sa ovih prostora: BASS platoon.
Brijac Odigrao kampanju i zadovoljan sam. Iako volim pratiti jednu priču u ovakvom tipu igara ovo mi je ispalo čisto oke gdje je svaka pričala imala ono nešto svoje zanimljivo. Pitanje, gdje je ona ženska sa željeznom rukom iz svih silnih slika i trailera?
Picek Brijac slažem se s ovim za priču, osigrao sam je isto prije par godina. Ljudi se znaju boniti da je SP kratak, ovakav i onakav no smatram kako je BF prvenstveno MP igra, a bilo kakav SP je odličan add on, pogotovo kada je napravljen na način kao u ovom nastavku. A što se tiče uzbuđenja i emocija, priče su mi bolje nego u dobrom dijelu razvikanijih SP igara
escoban opet instalira BF5 da se zagrijem za betu , ovo je sramotno kako sam los ljude na metar faljivam 😂😂
Fenix Odigrao jutros nakon dugo vremena i baš su fino ispeglali igru. Još uvijek stojim pri onome što sam pisao ranije, a to je da napucavanje vrh. Šteta što je sve ostalo loše i nepamtljivo, a prvenstveno mislim na mape.
sandidam Fenix Isprobaj breakthrough ili outpost na Iwo Jimi, conquest na Arrasu, Devastationu ili Roterdamu. To su mi nekako go to mape i modovi kad igram.
StarFox_N Fenix Pretpostavljam da igraš na PS5. Nedavno sam počeo razmišljati da je opet skinem s obzirom da sam razočaran s 2042 a svako toliko me ulovi želja za BF-om. Zanima me kakva je situacija s serverima? Ima li još uvijek puno igrača?
weky Odlično su popunjeni serveri. Tim više što nisu napravili podjelu igrača između last i next gena, kao sa 2042.