Developer: Boss Key Productions
Publisher: Nexon
Platforme: PS4, PC
Datum izlaska: 08/08/2017
https://www.youtube.com/watch?v=5CIe3ztLZJU
Znači novopečeni tim Cliffa Bleszinskog za tjedan i kusur izbaciva mix Overwatcha i UT-a. Cliffy je na E3 rekao kako ovo nije jedan od onih slučajeva gdje je će biti "lažnih" beta tjedan dana prije izlaska igre koje neće ništa uspijeti popraviti pa je betu odlučio pustiti... tjedan dana prije igre lol. Interes za igru je ogroman, svi su na prste brojali dane do bete za PC-u, a nakon što je ona apsolutno rasturila brojkama, trenutna otvorena beta za PC i PS4 igračima vrvi na sve strane. Mora se ići igrati u offline da se obrani od silnih inviteova za igranje.
Zajebanciju na stranu, nas par smo igrali ovih 2-3 dana tu otvorenu betu i dojmovi su da ćemo dobit zanimljiv miks Overwatcha i UT-a, modovi su fora ali su mape pomalo meh i preslične. Također me iritira što ima 8 klasa na svakom timu koje su iste ali su reskin i drugačije se zovu za svaki tim. Isto mislim da je datum izlaska totalno promašen, ne samo mjesec i dan, već i godina. Sad će Destiny 2, nakon toga dolaze novi CoD i BF. Interes za igru koji je ionako nikakav će totalno zamrijet s izlaskom tih igara. Također Overwatch je poprilično aktualna igra ( i biti će još dugo ), i ekipa je ili na njemu ili se zasitila i neće sigurno preći s OW na igru s dosta sličnim konceptom. Predviđam joj brži krah nego Battleborn i da je tamo pred Božić F2P naslov ili da će se dati nabaviti za porciju čevapa i pivu.
Uglavnom meni je generalni zaključak da igra izgleda zanimljivo i zabavno, cijena od 207 kn na PSN Store-u je super i da je totalno neću kupiti radi gore navedenih razloga. Eto, jel kojim ludim slučajem igra/igrao ko betu, jel se planira nabavljat igra?