sanzo GBA je moje područje, s obzirom da sam probao valjda svaki rom koji je ikad izašao Boktai, kojimina igra za GBA koja je natjerala igrače da idu van iz kućeEDIT: damn, too late
veigue EDIT: damn too lateEvo, kad kolega Solid potvrdi rečeno, ti kolega sanzo nastavi dalje.Na poslu sam pa mi se ne neda tražiti.
Solid_Snake Da budem iskren, sumnjao sam na ovo ili na Commandos, ali Commandos mi je bio nekako preočit, pa nisam htio ništa dok nisam bio siguran Rekao si da imaš još jakih, pa prepuštam tebi ili drugima svoju igru :-)
wooddiebone Evo jedan Insanity difficulty.Za ovu sam siguran da jako malo ljudi zna. Možda i niko.Pa ide sa hintom odma.HINT: Iako nisu mehanički i gameplayom uopće različiti, igra ima tri stilski potpuno različita moda.
Solid_Snake To je 100% jedna od onih igara iz 101 Kid's Brainy Games, ali da me ***** ne bih se sjetio imena.Magic World Builder možda?
wooddiebone To je 100% jedna od onih igara iz 101 Kid's Brainy Games, ali da me ***** ne bih se sjetio imena.Magic World Builder možda?Pičku materinu. Ko tebi daje u ovu grupu?:) :) :)Ajde dalje neko da se oporavim od ovog šamaranja.