Deadwalker Icek samo tako izgleda, iza je poveća rupa da bude normalni protok zraka. Konzola je i dalje nečujna pod punim opterećenjem.
Fenix Deadwalker šteta da je ne postaviš pored lijevog zvučnika okomito, 100% ljepše izgleda tako. Ali to je već osobni ukus 😀 Inače jako sexy kutak.
doktor1 WIP... Još jako puno posla no kreće se... Čeka se dosta namještaja, treba odraditi cable managment te još moram staviti dvije police i za finalizirat kompjuerski setup. Uzeo bijeli Logitech G305 bežični miš kao i bijelu Redragon K530 Draconic tipkovnicu da služe i za TV i za računalo pošto će sve biti spojeno.. TV je na nosaču tako da može u svim smjerovima...
doktor1 Skalpel, kada sam otvaro kutiju... I jbg, sada je usrana za sva vremena, Ali OK je, izgleda ko neki logo
doktor1 Blizu sam 😄 Namučlo sam se sa kablovima i kanalicama... Ovi šta vire mi još trebaju kada dođe namještaj zato nije ispeglano... Ali mislim da kutak izgleda sasvim OK po pitanju kejbl menadžmenta, da ne kažem airflowa.... A još ni blizu gotovo... Aš je pokraj mene novi TV i čekam fotelje... I onda ću biti ono šta ne postoji ili se rijetko vidi - igrat se na računalu i biti u udobnoj stolici, neda bog fotelji!! Jer svi znaju da mi koji se igramo na PISIJIMA imamo ovakve stolice!!::
buz doktor1 Rijeci se može dogoditi Petrinja. Osim Istre, čitava se Hrvatska nalazi na pojedinim rasjedima. Mada, kad su jaki udari, i susjedna područja itekako mogu pretrpjeti oštećenja tako da od opasnosti i oštećenja uzrokovanih potresima nije izuzet ni jedan dio Hrvatske. Srećom, dugo na riječkom području nije bilo potresa i neka tako ostane, ali nemojmo zaboraviti da se upravo središte Rijeke nalazi na rasjedu koji može doživjeti udar jednak onom što je pogodio Petrinju. Zadnji takav je u Rijeci bio 1750. godine i to vrlo razoran, istaknuo je prof. Arbanas
deathwish doktor1 nije ni u zg bilo u mojih 35 god i onda se desilo. Super izgleda sam me strah za hardware 🙂
doktor1 A sad, ako me satare potres, komp će biti najmanji problem Ali eto, 39 godina i još ga nema...
fensisuperstar Picek MASTER MATOYA Fico za takve kao ti ima jednostavno riješenje 🙂 50 litarski kompresor https://www.ekupi.hr/hr/Dom%2C-vrt-i-alati/Alati-i-strojevi/Strojevi-i-ostali-ure%C4%91aji/Kompresori/EINHELL-kompresor-TC-AC-190-24-8/p/EK000232062
doktor1 kat gotov sa renovacijom; soba - gaming kutak. Zakompliciralo mi se sa foteljama tako da ću ih tek uzet u 12tom mjesecu iako sam bio naručio... Do tada će poslužit i stolica.... Na proljeće dole renovairati kuhinju itd.... Ostalo u spoileru ![](
Tzereen Meni fali RGB-a!!! Edit: ali da, sviđa mi se ovo tvoje. Clean and nice setup. Vidim da voliš svijeće. Znači, radiš romantiku navečer za ženskice koje vodiš doma?
doktor1 Tzereen Svijeće su tu da ubiju miris pošto je sve novo, od laminata, do piture na zidovima, kreveta, oramara... Apsolutno sve je novo osim nosača za monitor, gamepada i slušalica 😁