Zero Deadwalker Jel nije bilo većeg u trgovini? Ja bih vjerojatno tražio od ruba zida do tog prekidača dijelom i zato jer sam i ćorav.: p Ali lijep setup sve u svemu, lajkam.
Deadwalker Zero taman je sve stalo 😃 Ove donje police su velike da je bez beda stalo pojačalo, gramofon i kućna antena. 😃
Deadwalker Icek samo tako izgleda, iza je poveća rupa da bude normalni protok zraka. Konzola je i dalje nečujna pod punim opterećenjem.
Fenix Deadwalker šteta da je ne postaviš pored lijevog zvučnika okomito, 100% ljepše izgleda tako. Ali to je već osobni ukus 😀 Inače jako sexy kutak.
doktor1 WIP... Još jako puno posla no kreće se... Čeka se dosta namještaja, treba odraditi cable managment te još moram staviti dvije police i za finalizirat kompjuerski setup. Uzeo bijeli Logitech G305 bežični miš kao i bijelu Redragon K530 Draconic tipkovnicu da služe i za TV i za računalo pošto će sve biti spojeno.. TV je na nosaču tako da može u svim smjerovima...
doktor1 Skalpel, kada sam otvaro kutiju... I jbg, sada je usrana za sva vremena, Ali OK je, izgleda ko neki logo
doktor1 Blizu sam 😄 Namučlo sam se sa kablovima i kanalicama... Ovi šta vire mi još trebaju kada dođe namještaj zato nije ispeglano... Ali mislim da kutak izgleda sasvim OK po pitanju kejbl menadžmenta, da ne kažem airflowa.... A još ni blizu gotovo... Aš je pokraj mene novi TV i čekam fotelje... I onda ću biti ono šta ne postoji ili se rijetko vidi - igrat se na računalu i biti u udobnoj stolici, neda bog fotelji!! Jer svi znaju da mi koji se igramo na PISIJIMA imamo ovakve stolice!!::
buz doktor1 Rijeci se može dogoditi Petrinja. Osim Istre, čitava se Hrvatska nalazi na pojedinim rasjedima. Mada, kad su jaki udari, i susjedna područja itekako mogu pretrpjeti oštećenja tako da od opasnosti i oštećenja uzrokovanih potresima nije izuzet ni jedan dio Hrvatske. Srećom, dugo na riječkom području nije bilo potresa i neka tako ostane, ali nemojmo zaboraviti da se upravo središte Rijeke nalazi na rasjedu koji može doživjeti udar jednak onom što je pogodio Petrinju. Zadnji takav je u Rijeci bio 1750. godine i to vrlo razoran, istaknuo je prof. Arbanas
deathwish doktor1 nije ni u zg bilo u mojih 35 god i onda se desilo. Super izgleda sam me strah za hardware 🙂