yakuza_stinger Genesis moja ne bi bila vjerojatno sretna da počnem zidat gadgete pored TV-a. Al zato biljke uvijek mogu heh.. Srećom uglavnom sam na PC-u pa joj ne smetam dok gleda serije.
Genesis yakuza_stinger ajooj…to je zesce sranje, moja nema nista protiv, cak je pocela stavljat i biljke okolo no zbog macke koja obozava njezine biljke imamo ih sve manje po stanu
Picek Genesis moja je alergična na sve živo šta cvate tako da nemamo doma biljke. Zato ima mjesta za tehniku koliko treba 😂
Deadwalker Fenix ja nigdje, došla je u paketu sa stanom. Kako je većina toga u stanu napravljeno po mjeri, moguće da je i ta komoda.
Deadwalker Fenix imaš nešto na tom tragu u Primi, kako oni dosta guraju taj modularni namještaj, možda se mogu takva 3 povezati u jedan (nisam sada detaljnije gledao): https://www.prima-namjestaj.hr/komoda-viseca-tv-2-ladice-liberta-70-cm.html
Miro Po meni je bolje da @Deadwalker ima love za stan nego dobar ukus. Što cemo mi bez love i bez ukusa? Nemoremo se svi zvati @Tuhy
Fenix Deadwalker dosta zanimljivo izgleda. Ali ženina će biti zadnja. Ušla je u neke ikea hacks grupe, čudo jedno što ljudi izvode od namještaja