Tzereen Fico da Razer nema stolice, ni ja ne bi uzimao gaming stolac, ali ovako jednostavno moram. A sad ga ima i u izvedbi sa tkaninom.
Deadwalker Fico mene gaming stolice podsjećaju uvijek na onu najjeftiniju gaming periferiju koja se toliko trudi biti gaming kao što se Petar Grašo trudi biti straight katolički Dalmatinac.
chono Kaiserus mozemo se dogovorit 😁 da bude stvar jos i bolja imam ti 55% popusta kod ovih na steelcase Gesture stolicu. Tako da platis 500ojra umjesto 1000. Ali prvo neka te Fensi dopelje do mene da probas sjest
fensisuperstar chono Ali prvo neka te Fensi dopelje do mene da probas sjest sto se mene tiče sutra smo kod tebe 😃
Kaiserus fensisuperstar Pazin je ono blizu, MC Donalds je usput, bar u jednom smjeru. Ali sredinom tjedna ne. Može za vikend, još vidim šta tamo od agroturizma trenutno radi i vidi ti lakoće življenja u Istri @chono moj. Mi smo zakon.
4mal Sa 1.5m ili 2 mogu gledat/igrat na TV-u, u pocetku mi se cinilo preblizu ali sam se navikao, prije sam gledao sa 3m, u novoj sam sobi.
wooddiebone Genesis Ako hoćeš sic od auta jeftinije i bolje ti je uzet na otpadu sic od stare S klase i našarafit na Ikeino postolje. Nacrtam ti ja i betmenov simbol ak baš hoćeš.
4mal Miro Miro Necu brisat, a sad ontopic i komentiraj ostali hw ako oces. Evo još par di se vidi raskoš G1 tako da uzmi njega ili nadoplati za Sony A90J 😎
TITANXIS 4mal navek me nekakve umjetničke slike trigeriraju, ovu na backgroundu, zadnja slika, lajkam puta 100.
4mal Malo sam preslagivao komponente, sad je sve u balansu i dobio prostora na komodi za xsx jednog dana 🤩
Picek 4mal sve super jedino bi ja stavio kanalice za kablove ispod TV-a, jednostavno ne volim kad se kablovi vide 😀
chono Ja sam se zbuksao trenutno u ovoj staroj istarskoj kuci. Mislim da cu kod selidbe otudit ovaj masivni stol iz Juge 😁
4mal wooddiebone Nije visoko tako djeluje na slici jer je slikano sa wide kamerom, dakle od poda do donjeg dijela stranice je 80cm i gledam sa 1.5m i tih 55incha djeluje kao da je 65 u ovako malom prostoru 😉