fensisuperstar Genesis pomakni taj desni zvučnik malo da bude u ravnini sa lijevim OCDa me slika inače jako lijepo !
Genesis Genesis pomakni taj desni zvučnik malo da bude u ravnini sa lijevim OCDa me slika inače jako lijepo !budem...ovo je bila brzinska :)
emilijo Sony Bravia KD-55XE9005 - 9500 knPS4 Pro - 3300 knPlatinum headset - 1400 knDrugi joystick - 500 kn________________________________= 14 700 kn
Miro Svaka van čast kad morete igrati preko takvih ekrana...veči su ekrani za mobitel...Uz njih dobijete i dvogled :):):)
Icek Mene fasciniraju dvije stvari. Objavio je prodajne rezultate Sonya u svom stanu te sa svojih 120 kila ne izgleda deblje od mene koji imam barem 15 manje.
StarFox_N Miro Ako sjediš blizu monitora vidis isto kao na 65" TV-u kada si udaljen 3 metra.Cijeli život igram na TV-u a od nedavno na monitoru i ima to svojih prednosti. Najviše responzivnost koja dodje do izražaja ako igraš brze kompetitivne igre.Emilijo Svaka čast ! Sony all the way :) 14.700 kn ?I onda kažu da je PC gaming skup.
viper89 fakat se netko sprda sa ultrawide predator monitorom? to je takva zivina i roba a da ne spominjem koliko je responzivan... kakvi dvogledi i veci ekrani za mobitele xDbravo Genesis , uzivaj
Genesis fakat se netko sprda sa ultrawide predator monitorom? to je takva zivina i roba a da ne spominjem koliko je responzivan... kakvi dvogledi i veci ekrani za mobitele xDbravo Genesis , uzivajhvala hvala :)monitor je zvijer, kosta vise od mog samsung TV haha
yakuza_stinger Ekran nije dovoljno velik ako ne moram okretat glavu lijevo desno da vidim cijeli prikaz.
Deadwalker Koliko se sjećam, mislim da je IKEA bila u pitanju. Naravno, nije neka kvaliteta, no vrlo je praktičan.
Tzereen Sve je super, ali daj neku rgb na periferiju i kuciste!Nešto suptilno. Elegantno. Ljubicasto!