Da Twillight nije pitao vjerovatno ništa ne bih napisao. Ne samo da nisam bio pod nekim dojmom već sam bio malo razočaran.
Na ovom eventu sam shvatio da volim FNC zbog naših (balkanskih) boraca. Osebujnih ličnosti, priča, tog nekog pozitivnog rivaliteta i cijele atmosfere koja se stvori oko toga.
Ne zanimaju me neki njemački i ruski borci za koje nikada nisam čuo. Uvodne borbe mi se uopće nije dalo gledati.
Forgač je kasnije izjavio da je ovo bio uspjeh i da ćemo u budućnosti vidjeti još evenata u Njemačkoj.
Ako se počne događati da na tim fight cardovima počnu dominirati “strani” borci mislim da ću izgubiti interes.
Panchi… Pa bio sam razočaran. Mislim da je njegova borba na nogama loša i da nije nikakav udarač. Nema tehniku ni eksplozivnost. Dobro se zna da je odličan grappler i nevjerovatno mi je da nije pokušao odvesti borbu u parter.
Što se Pejića tiče nisam bio iznenađen. 10. poraz u karijeri. Vrijeme mu je da okači rukavice na zid i sačuva to malo mozga što mu je ostalo.
Fan sam Terrora Trušćeka. Za mene on je balkanski BMF i uvijek ga uživam gledati. Nije mi bilo drago vidjeti onaj nesportski potez. Treba biti fer i skinuti kapu Schroderu. Mogao je ostati sjediti i iznuditi diskvalifikaciju ali je čovjek pokazao da se došao potući i svaka mu čast na tome.
Vitasović me razočarao. Očekivao sam puno više. Posebno nakon one maestralne izvedbe protiv Stošića.
Hatef Moeil… Protiv tog čovjeka se ne može ništa reći. Ništa mu nije poklonjeno i pošteno je pobijedio. S druge strane nadam se da ga nikada više neću gledati u FNC kavezu jer mi svojim stilom ubija volju za gledanjem. Sretno mu u PFL-u.
Stošić očekivano. Nema se tu puno šta reći.
Ilić vs Fabijan sam namjerno ostavio za kraj. To je jedina borba koju se nisam usudio prognozirati. Fabjan je uvjerljivo pobijedio prvu ali protiv Žgele Ilke je izgledao fenomenalno. Brz i eksplozivan.
Što se same borbe tiče vrhunska kontra i spavanje. To je to. Bilo mi je žao što je tako kratko trajalo.
Mislim da je Fenix četvrta osoba koju sam čuo da je rekla da joj je drago što ga je Ilke uspavao.
Fabjan od prvoga dana puno sere ali u zadnje vrijeme je čak i meni koji sam navijao za njega u ovoj borbi počeo ići na živce.
Koliko je god Fabjan iritantan i seronja Ilić mi je još odbojniji.
Ostavlja mi dojam lika koji zaista vjeruje da je on taj koji drži Boga za jaja. Svaki njegov govor nakon meča (osim kada proča o svojoj kćeri) mi je takva krinđara da jedva to gledam. Ali kada ga je Barbir prozivao i svim silama se trudio da dobije meč protiv njega nije bio tako vokalan. Stisla mu se muda.
S druge strane drago mi je da je dio FNC-a jer upravo taj cirkus daje tu čar i povećava zanimanje.
Ipak bih jako volio da se Đani Barbir vrati i izbije tu starletu iz cipela.
Da se još dotaknem situacije u svlačionici gdje je Stošić posrao Fabjana.
Trash talk je dio showa. To je ono što svi volimo,što podiže interes i što je postalo normalno. Svi seru. Neki više neki manje. Da je Fabjan prešao granicu i uputio neke niske udarce, zadirao u nečiju intimu bilo bi mi opravdano. Ovako nije. Jer na kraju dana to je sport. Sportski je čestitati nekome nakon meča. Nije jednostavno nakon svega što si rekao staviti ego s strane, pokriti se ušima i ići čestitati nekome tko te onako “ponizio” u kavezu.
Uostalom nakon prve borbe dok je Ilić bio na infuziji Fabjan ga je došao pozdraviti u svlačionicu. I navodno dobio aplauz njegovog tima.
Po meni totalno nepotrebno od strane Stošića koji se uostalom nije ni trebao miješati.