Ja sam oduševljen eventom, produkcijom i svim što FNC radi.
Promotivni materijal je vrhunski. Ono s Bitorajcem gdje su svi borci na jednom mjestu, Barrio puši kubanku, Batinić pleše, Bojković sjedi i smije se svemu dok Joker uleti a Fabjan obučen u Batmana…. Nešto najbolje što sam vidio.
Mislim da rivalitet (pozitivni) na relaciji Hrvatska-Srbija donosi dodatnu čar.
Ono što meni najviše diže cijelu ovu priču su osebujni likovi i to što borci imaju karaktera.
Za Fabjana ne treba ni trošiti riječi. Kralj.
Joker od kojega sam očekivao puno više u ovoj borbi je ipak jedno od većih imena.
O Tomi Spahoviću nemam visoko mišljenje kao borcu ali i on dosta podiže interes.
Sičaja je isto lik samo takav. Njegov intervju je bio sve. 🤣
Mlata s svojim alter egom, Kosendar kao ultras Olimpije i ulični borac se s svojim "likovima" izdvajaju i dižu ukupni doživljaj.
Čak mi je i Barrio smiješan lik.
Bakočević je isto dio toga.
Neki drugi borci koji možda nisu toliki showmani imaju jak karakter i time se izdvajaju. Kao npr. Barbir i Bojković.
Međutim nije sve samo show. Na rosteru itekako ima jako kvalitetnih boraca za koje mislim da mogu dogurati daleko od FNC-a. Za mene je to trojac Tiriel, Bojković i Barbir.
Đani me ipak najviše oduševio. Brzina, tajming i eksplozivnost koju je prezentirao… Vrhunski.
Jedini zamjerku imam na komentatorski duo. Na stranu uličar Pejić. Jednostavno nisu za to i ne znaju dodatno podići hype.
FNC-u treba netko kao što je u nogometu bio Ćosić. Čiji glas prepoznaš da te probude u 2 ujutro i koga je gušt slušati kako prenosi i komentira.
Sve u svemu bilo je odlično i nadam se da će cijela ova priča dugo trajati. Da neće neslavno završiti npr. da se investitori povuku ili nešto.