Sta da ti kazem nego uzivaj..ja pratim MMA/K1 jos od kraja 90-ih i ovi borci koje vi smatrate vrhom meni su klosari sa ulice koji nemaju niti malo sportskog ponasanja, a nisu ni neki vrh borci bome, osimGSP- a kakvih je nekad bilo u ovima koje sam nabrojao..Ja osobno bi volio da ponovo to bude internacionalan sport a ne sam za americke rednecke , a ova borba mozda to napravi za cjeli sport! Uzivajte i nedajte se smetat! :)
Ja ne govorim o zvijezdama tj. o McGregoru, Lesnaru, Khabibu ili Jonesu (Jones je legit dobar borac, ali je kreten)
Već govorim o middleweight klasi koja je vrhunska, LHW koji je također vrhunski, Welter također jako dobar...znači ne spominjem imena, a oni koji su najbolji u tim klasama nisu nekakvi klošari kao što si ti nazvao.
Cormier je vrhunski borac...nije klošar niti približno.
Gustaffson, GSP, Robert Whittaker, Tyron Woodley, Henry Cejudo...nitko od njih nije klošar. Sve od reda odlični borci.
Mislim...nije uopće korektno tako nazvati.
UFC kao kompanija su šupci...to nitko ne spori. Na kraju krajeva jebiga...oni gledaju lovu i normalno da će oni promovirati McGregora, Khabiba, Lesnara i ostale...jer ovise o tome.
Makni to iz jednadžbe i realno imaš stvarno najbolje borce u UFC-u bez konkurencije jer su uzeli sve što valja.
Nabroji mi nekog iz Bellatora ili Rizina koji je baš top borac? Rizin i dalje stavlja u main even Bob Sappa...Cro Cop se bori tamo protiv nekakvih boraca, a evo sada i oni rade "cirkus" sa Mayweatherom...
Znači....
U Bellator dolazi ekipa koja je nažalost većinom "rashodovana" tj. oni kojima se bliže godine i ne mogu biti u UFC-u.
Znači...ne kažem da je UFC kao KOMPANIJA cvijeće...šupci su no što očekuješ, ALI kvaliteta borbi, borce koje imaju...nema konkurencije.
Mogu ja pogledati (i pogledam Rizin), ali to mi je sve nekako otužno...sjena onoga što je Pride i K1 bio pogotovo kada stalno dovode ove veterane koji isto tako izgledaju...pa ne baš najbolje.