To su novinari koji žele klikove...Mirko nije budala da ne razumije s kime se bori.
Normalno da ovaj Kosaka nije kvalitetan borac...i neces od njega vidjeti neke senzacije.
Kosaka je tkzv. "enhancement talent" koji služi kao vreća za napucavanje da bi borac ostao u borilackoj formi i da bi mu diglo reputaciju.
Mirko je apsolutni Top 5 u povijesti ovog sporta...covjek se borio u boksu, MMA-u i K1...o cemu govorimo? I u svakoj disciplini je bio u vrhu.
Ovo sto se bori zadnjih godina je iz gušta i zbog dobre love iz Japana (mislim da sigurno dobije 300.000 po borbi) i zasto bi to odbio?
Bio bi budala kada bi odbio.
Uglavnom...UFC je naravno najbolja organizacija i tu IMO nema spora. Nikakav Bellator ni Rizin se ne mogu nositi sa UFC-om po kvaliteti i produkciji. Ustvarni Rizin je jako dobar u segmentu produkcije.
Rizin je više kao show...Japanci vole i te "freak show" borbe i to je sastavni dio Japana...naravno bude tu i dobrih borbi poput ovog GP-a.
Hvala kolega sa mozda i najcool avatarom na forumu na ovakvom razumnom postu...
Posto sam ja oduvijek volio i volim Pride,Dream,K-1,Valetudo natjecanja vise od UFC-a,a Rizin je njihov spiritualni nasljednik,pogotovo Pride-a ja se nadam da ce jednog dana Japan opet dosec onu slavu koju je imao nekad ! :) :