Jučer sam spizdio 600MB na mobu; gledali u firmi preko mog iPhonea 4G stream.
Kako sam bio napet, živčan, jadan i tužan u prve dvije runde. I onda sam točno vidio/osjetio trenutak kada je rekao: pun mi te je kufer...
Jedna od boljih Mirkovih borbi u karijeri. Cijeli svijet mu se divi; čitam komentare i UFC/MMA/K1 legenda i svih ostalih...
Kapa do poda Mirku, ovo šta je od njega napravio njegov tim je - čudo.
Mlinarić, Drviš i ostali SVAKA ČAST.
Sjajan obrat...
MMA i drugi borilački sportovi
Mirkooo
https://giant.gfycat.com/FatalUnfinishedImperialeagle.webm
U sub/ned je UFC 189: Mendes vs. McGregor (Aldo vs McGregor):
Main Card:
Featherweight Chad Mendes vs. Conor McGregor
Welterweight Robbie Lawler (c) vs. Rory MacDonald
Featherweight Dennis Bermudez vs. Jeremy Stephens
Welterweight Gunnar Nelson vs. Brandon Thatch
Bantamweight Brad Pickett vs. Thomas Almeida
Preliminary Card (Fox Sports 1):
Welterweight Matt Brown vs. Tim Means
Welterweight Mike Swick vs. Alex Garcia
Welterweight Cathal Pendred vs. John Howard
Bantamweight Cody Garbrandt vs. Henry Briones
Preliminary Card (UFC Fight Pass):
Flyweight Neil Seery vs. Louis Smolka
Lightweight Yosdenis Cedeno vs. Cody Pfister
Event za koji se govorilo da je najočekivaniji ikad i koji će porušit sve rekorde gledanosti samo zbog McGregora ali sad kad je Aldo odustao zbog ozljede zainteresiranost je ipak pala. Razočarani su svi, i ja sam baš htio vidjet tu borbu ali šta je tu je, bit će zanimljivo i vidjet kako će se McGregor snaći protiv wrestlera Mendesa.
Bas me uhvatio neki hajp za conor vs aldo i onda se ovaj povrijedi
meni je svejedno, i mendes ce sredit lajavca 8)
Ja upravo naletio na vijest o odgodi te borbe....
I više nego razočaran sam.... užas....
Sad me više interesira borba Robbie Lawler (c) vs. Rory MacDonald
meni je svejedno, i mendes ce sredit lajavca 8)Or not
Lik je bolestan i laje i grize
Odličan event, Conor priča ali i odradi. Robbie je najatraktivniji champ u UFC-u trenutno. Ostat eventa isto super, čak 2 flying knee knockouta.
Fenomenalan event... nakon dugo vremena da sam gledao uživo. Svih 5 glavnih borbi odlične, jedino je Lawler-MacDonald lagano počela, ali na kraju odlična borba.
McGregor-a obožavam, mislio sam da ga ima Mendes kad su bili na podu, ali onda se ovaj izvuko i nekim čudom imao više snage nego Mendes. Fenomenalna borba u svakom slučaju.
Vrijedilo je ostat budan do 7 ujutro.
ja sam jedan od onih koji su bas skeptici po pitanju mcgregora ali jbg mendes je za mene sami vrh znaci samo aldo je iznad i ako dobijes takvog borca poput mendesa - vrijedis.
nakon epizode u strikeforceu nisam ocekivao da ce lawler ostati duze od dvije tri borbe u ufc-u a covjek prvak i brani tituler. jebemti bas sam los mma prognozer
Fjodor se vraća u MMA
Fjodor se vraća u MMAne pratim toliko baš MMA (najčešće UFC), jel se uopće zna u koju organizaciju bi se mogao uputiti?
nekako sumnjam da bi potpisao za UFC, uvijek je to nekako eskivirao.
Bellator vjerojatno, Dana White je po meni sve uprskao što se tiče Fjodora.
ma da? kak? zašto?
ma da? kak? zašto?Pa koliko ja znam vrijeđao ga je kad je god stigao.
Kakva makljaža Mir-a i Duffee-a jutros
Ako ikog zanima, svaki event može pogledati ovdje: https://vk.com/best_of_mma (nije torrent ili nešto, nešto tipa ruski facebook)
Hvala za link na stranicu, odlična stvar.
Pogledao borbu, presmješna mi je bila. Ekipa se mlatila koda su na školskom igralištu, a ne u oktagonu. Samo bacaj pa što prođe, prođe.
kod fedora su problem i njegovi agenti i M1 koji su onda trazili da evente zajedno s ufc-em organiziraju. ufc na takve stvari ne pristaje.
bellator je i po meni favorit na dovodjenje pogotovo sto se coker i fedor ajmo rec dobro poznaju.
kod fedora su problem i njegovi agenti i M1 koji su onda trazili da evente zajedno s ufc-em organiziraju. ufc na takve stvari ne pristaje.Ma njegovi agenti su budale, takva organizacija kao što je UFC da dopusti da im se agenti nekog borca mješaju u posao :
bellator je i po meni favorit na dovodjenje pogotovo sto se coker i fedor ajmo rec dobro poznaju.
Ima Fedor već od prije neke suradnje sa Bellatorom tako da će i to isto igrat ulogu.
Večeras Ronda nastupa i iako je rekla da neće ići na arm bar nego želi nalupati ovu koliko god može očekivam K.O. u prvih 30 sekundi. Ne volim ju, razmažena miljenica ćelavca bez imalo respekta ali u diviziji je bez konkurencije.