Formula 1
- Uređivano
U Sauberu ne vjerujem da će puno napravit.
Takve obrate baš ne očekujem, ali se sigurno nadam malo izvrnutom omjeru snaga gdje će na određenim stazama neke momčadi koje su inače slabije, biti u mogućnosti boriti se za postolja/pobjede. Ali bi svakako bilo zanimljivo da bude kao 2009. gdje je većina momčadi osvojila pole/postolje/pobjedu.
Kaj to znači? Goodbye Giovinazzi?
Kad ga strpaju u zatvor prije utrke.
Kakva bezlična staza, čak mi je VN Europe dok se vozila u Valenciji imala šarma. Nemam riječi, čak mi se ni ne gleda ovo. Osjećaj je kao kad igraš SimCity pa usred pustinje ubaciš stazu i stotine stupova s rasvjetom.
Sta se dogada sa LeClercom i Perezom? Jako losi danas. Sa Softom i nisu usli u Q3. Alpha Tauri i Alpine prilicno brzi.
Motaj kablove, Checo je ispao.
- Uređivano
Koliko ce ovo biti dosadno sutra ako ne bude neki krs. Mercedesi su prebrzi.
Alpine leti ko i Mercedes, očito im odgovara staza. Arapi će pokloniti Hamiltonu naslov, a on će im staviti s rainbow zastavom.
Čestitke Hamiltonu na pobjedi. Max dobio kaznu 5 mjesta na startu. Bottas 3. Sve zbog ignoriranja zutih zastava u kvalifikacijama.
- Uređivano
Gasly 2., Alonso 3. Ajmo!!! El Plan!
Alonso P1 u prvom zavoju.
Očekujem čudo i pobjedu Alonsa.
Sad neka se RB žali na Alonsa :XDD
Ma ovaj Mercedes igra opasnu igru.
Privlače jako puno pozornosti zadnja dvija GPa.
Hamilton i Verstappen u prvom stintu 2 sekunde brzi od ostalih. Prelose je to.
Zašto su Pereza povkli u boks. Nije mi jasno.
Dosadna utrka jako. Ako ne bude nekakav safet...bit će
Alonso ipak nece bit 3., nego 5. Nevjerojatno koliko su Mercedes i RBR ispred ostalih.
- Uređivano
Ima 24 godine i u borbi je za svjetskog prvaka prvi put u karijeri i uopće mu to ne utječe na psihu.
Max Verstappen je čovjek-stroj
Krivi Mercedes
Alonso se skoro vratio u buducnost sa onim iskrama.
Jebote kakva užasna staza, pa koji je k s ovim gumama.
E kako mi je drago zbog Alonsa! Fantasticno vozio. Istina, imao je srece sa Bottasovim pucanjem gume i upitnim Perezovim drugim pitom, ali zasluzio je.
- Uređivano
Teško će biti protiv Mercedesa kada u SA opet budu koristili motor iz Brazila
Očekujem barem 4 SC-a i 2 crvene zastave u utrci.