Loki

Solidan vozač, ali Piastri je definitivno bolji (koji je usput danas potvrdio da će biti rezervi vozač Alpinea za sljedeću godinu). No definitivno su prevladali kineski milijuni kod odabira vozača. Očekujem sljedeće godine da Bottas uzme većinu bodova Alfa Romea,

zontra Bottas bi mogao biti iznenađenje iduće sezone, iako mislim da tu neće biti nekih šokova kao kad su se 2009. drastično mijenjala pravila o bolidima. Što mislite, hoće li biti Haas 1 - 2?

Loki

Takve obrate baš ne očekujem, ali se sigurno nadam malo izvrnutom omjeru snaga gdje će na određenim stazama neke momčadi koje su inače slabije, biti u mogućnosti boriti se za postolja/pobjede. Ali bi svakako bilo zanimljivo da bude kao 2009. gdje je većina momčadi osvojila pole/postolje/pobjedu.

Loki zontra

Bottas je bio Mercedesov vozač 5 godina, a od kad ga ja gledam niže pole positione i podije.

Mislim da bi taj čovjek imao puno bolju statistiku da nije morao puštat Hamiltona stalno.

ThaUrban

Talijanski Isus je papa.

Ne papa kao sveti ekskrement nego pa-pa kao doviđorno fratelo

Kad ga strpaju u zatvor prije utrke.

Kakva bezlična staza, čak mi je VN Europe dok se vozila u Valenciji imala šarma. Nemam riječi, čak mi se ni ne gleda ovo. Osjećaj je kao kad igraš SimCity pa usred pustinje ubaciš stazu i stotine stupova s rasvjetom.

Sta se dogada sa LeClercom i Perezom? Jako losi danas. Sa Softom i nisu usli u Q3. Alpha Tauri i Alpine prilicno brzi.

Motaj kablove, Checo je ispao.

Koliko ce ovo biti dosadno sutra ako ne bude neki krs. Mercedesi su prebrzi.

Heat

Navika.

Gasly kakav je tempo imao, da mu nije puklo prednje krilo, možda bi i do P3 došao.

EDIT: I treba se sjetiti da Gasly starta na Softu. Možda on može stvarno nešto na početku napraviti. Na vrhu isto ne vidim kako itko išta može Hamiltonu, baš je velika razlika.

Alpine leti ko i Mercedes, očito im odgovara staza. Arapi će pokloniti Hamiltonu naslov, a on će im staviti s rainbow zastavom.

Čestitke Hamiltonu na pobjedi. Max dobio kaznu 5 mjesta na startu. Bottas 3. Sve zbog ignoriranja zutih zastava u kvalifikacijama.

Gasly 2., Alonso 3. Ajmo!!! El Plan!

Alonso P1 u prvom zavoju.

Očekujem čudo i pobjedu Alonsa.

Sad neka se RB žali na Alonsa :XDD

Ma ovaj Mercedes igra opasnu igru.

Privlače jako puno pozornosti zadnja dvija GPa.

Hamilton i Verstappen u prvom stintu 2 sekunde brzi od ostalih. Prelose je to.

Zašto su Pereza povkli u boks. Nije mi jasno.

Dosadna utrka jako. Ako ne bude nekakav safet...bit će 😴😴🥱

Alonso ipak nece bit 3., nego 5. Nevjerojatno koliko su Mercedes i RBR ispred ostalih.

Ima 24 godine i u borbi je za svjetskog prvaka prvi put u karijeri i uopće mu to ne utječe na psihu.

Max Verstappen je čovjek-stroj

Krivi Mercedes 😅

Alonso se skoro vratio u buducnost sa onim iskrama.

Jebote kakva užasna staza, pa koji je k s ovim gumama.

E kako mi je drago zbog Alonsa! Fantasticno vozio. Istina, imao je srece sa Bottasovim pucanjem gume i upitnim Perezovim drugim pitom, ali zasluzio je.

Teško će biti protiv Mercedesa kada u SA opet budu koristili motor iz Brazila 😕😕

5 dana kasnije

Heat Nema veze s vezom. Nije ni prošla sezona bila bolja za Haas.

5 dana kasnije

Očekujem barem 4 SC-a i 2 crvene zastave u utrci.