Ma jebemti vise i ovaj glupi Ferrari i njihovu retardiranu strategiju.
Formula 1
A ovom Hamiltonu što više vozi, gume mu bolje rade. Vettela zajebali za pbjede u Australiji, Španjolskoj i ovdje. I još mu je crkao bolid u Bahreinu. Kako su me iživcirali ovi Ferrarijevci, nevjerojatno kakvi chokeri. Vettel je mogao vodit u prvenstvu.
Nije mi jasno zašto oni prvi vuku potez i briju na neke strategije ako je Vettel prvi i njega se lovi. Nek se ovi iz Mercedesa vode po Vettelu koji vodi utrku i gledaju kako će oni njega prestić, a ne da sami sebi uzmu pobjedu ulaskom u boks vec u 11. krugu. Super sezona i sve, ali kakve glupe skoro za nazvat amaterske greške rade ovi u boksu Ferrari-a, samo na pladnju daju prvenstvo drugom vozaču, konstruktorski je ionako samo san, ali makar zagustite utrku za prvaka.
Utrka ok, ništa posebno, mislim da je bio SC da bi bilo još zanimljivije, ali očito su vozači bili pažljivi.
Mercedes je na supersoftu stvarno uvjerljivo najbrži, ali na softu je Ferrari jednako brz kao Mercedes. Perez nastavlja s odličnim vožnjama, a Kimi je danas stvarno dobro odvozio (skoro cijelu utrku na jednom setu guma) i šteta glupe kazne, mislim da bi bez nje na postolju završio.
Rosberg cijelu utrku prvi, nadao sam se da moze nesta vettel uciniti, ali nista. Hamilton se na kraju probio. Fala bogu sto kimi nije na postolju jer ga ne mogu jednako svariti kao ni rosberga ako ne I vise. Perez zbilja dobar, a ima I ubjedljivo najljepsi bolid sezone uz naravno svoga momcadskog kolegu. Sve u svemu nezanimljiva utrka, bez rizikovanja, prespavao Sam zadnjih nekoliko krugova...
Jucer bile odlicne kvale, Ferrari napravio super taktiku u Q2, ali se onda zajebao u Q3. Ali svejedno grid je izmjesan, Hulk i Button su 2. i 3. i jos ako padne kisa tokom utrke mozemo ocekivati odlicnu utrku.
Acestream Sky F1 3000kbps HD 50fps
cfee6e1fdadd280bdbd43114f44edccca7f27b4b
Jebo pas mater i jebenim streamovima da nijedan ne radi, ne mogu utrku gledat, na rubu sam da skršim ovaj laptop jednom za svagda.
Kakva utrka. Stokare rikne na kraju Hahaha...
Asti koji zadnji krug. Ne znam zašto Lewisu zvižde, mislim da Lewis nije pogriješio, Nico je imao problema s kočnicama i jednostavno su se sudarili, jbg.
Da je bio još jedan krug Kimi bi možda pobijedio, a možda bi i Vettel da su ranije s njim u boks išli.
Bitno da ja Lewis prvi. Ko jebe ove mamlaze...
Sad kad sam vidio, ovo je ipak bila Nicina greška, trebao je pokušat skrenut. Pohvale i Jensonu, a pogotovo Wehrleinu na bodovima.
Čista Rosbergova greška. Ne volim Lewisa, ali nije čovjek ništa krivo napravio. Max opet ubio <3
Lewis je legenda I jedan od boljih vozaca u povijesti f1
Lewis je legenda I jedan od boljih vozaca u povijesti f1Eto imao je cijelu karijeru slabašan bolid pa nije mogao imati rezultate...
Oke nex po tebi nisu ni Alonso, ni shumi legende? Normalno je ako imas bolji bolid da si prvi. Pa sve su to Manje vise vrhunski vozaci! Ili?
Ja to nisam rekao...normalno da moraš imati bolid da bi imao rezultate, ali Hamilton je kroz cijelu karijeru u top timovima...Mclaren pa Mercedes.
Pogledaj odakle je Schumi krenuo. Jordana. Alosno od Minardija pa mu je trebalo 2-3 godine da se probije, Vettel počeo od Saubera, pa Toro Rosso pa je tek onda dobio šansu u RBR-u...isto tako i Kimi...počeo od Saubera.
I sada kada imaju Malo losije bolide muce se i gledaju Mercedesu u straznjicu. Tako to ide... Meni su ove svabe antipaticni pa Sam zato za Alonsa i Hamiltona
I sada kada imaju Malo losije bolide muce se i gledaju Mercedesu u straznjicu. Tako to ide... Meni su ove svabe antipaticni pa Sam zato za Alonsa i Hamiltona??
Ne znam o kome govoriš?
E jebiga Onda...