Stvarno šteta za Landa. Sutra treba zgazit ovaj Merc.
Formula 1
Opet špageti frizura prvi
Pa do kada više?
Do kad bude najbolji...
Konačno imamo F1. Šteta za Landa.
- Uređivano
Jebene kvale, šta jest, jest. Nisam očekivao Hamiltona na poleu, čak sam mislio da bi Bottas mogao biti ispred njega (Merc 2. i 3. iza Verstappena), a na kraju Bottas tek 8. Istina, da Verstappen nije napravio onu grešku, vjerojatno bi imao desetinku prednosti i bio na poleu, ali opet sam si je kriv. I šteta za Norrisa, dobio je izlaskom možda par stotinjki, i dalje bi bilo dovoljno da bude 3. iza Pereza (koji se napokon privikava na RB očito). LeClerc i Gasly isto dosta blizu.
Na Imoli se jako teško prelazi, ali svejedno jedva čekam utrku, baš su blizu svi. I očekivalo se dosta kiše za nedjelju ranije u tjednu, ali čini se da bi ipak trebala biti suha utrka sutra. Možda da padne par kapi prije starta, čisto da bude malo sklisko kao prošle godine u Portugalu u prva 2,3 kruga. A nakon toga tko živ, tko mrtav.
EDIT: A Hamiltonu se stvarno nema što zamjerit, uvijek izvuće kad je najvažnije.
Pokralo Norrisa.
Power rankings:
- Bottas
- Vettel
- Mazepin
Balog je dobio dostojnu konkurenciju u vidu komentatora na SK-u. Nemam riječi. Nemam snage pisati.
Ludnica krenula!!!
- Uređivano
Najbolja stvar od svega sto nema reklama na SK
Btw spagetiwestern zurka trenutno deveti
Najgori komentatori u povijesti sporta.
A Hamilton...kakav hebeni srećković. Užas.
Ali komentatori...ne mogu. Mislim da ću otkazati MaxTV i uzeti IPTV. Nema više razloga da to ne napravim jer ovu dvojicu ne mogu gledati ni slušati.
Očekujem do kraja utrke da Hamilton bude na postolju. Pa nije mu neki problem. Prvo je izletio pa trebao propasti do kraja utrke, ali ne, odmah dvojica ispred njega sudar, pa prekid utrke, a onda vraćanje u isti krug, Strol problemi, Perez van...
Ima sreće, ali ono se moralo zaustaviti.
Ma to svakako, sad sam zapravo ljut na Pereza. Koja im je ovo prilika bila za odvojiti se u poretku konstruktora. Perez u oce dvije utrke izgleda u najmanju ruku kao Albon.
Koji k, pa Schumaher je valjda 2 sekunde po krugu brži od prevare Mazepina.
E sad, tko zna što bi bilo do kraja da se Bottas i Rusell nisu sudarili, no sveejdno nastavljamo sa kvalitetnim utrkama. Ipak su još malo predaleko RBR i Mercedes u race paceu, nadao sam se da će Ferrari i McLaren biti bliže, no u drugoj polovici utrke se vidilo da su još dosta naprijed. Verstappen više manje savršeno odvozio osim onog restarta kad se skoro izvrtio, Hamilton je imao sreće sa crvenom zastavom, ali opet odličan recovery drive, a Norris zasluženo vozač dana, pao negdje na 9. mjesto na početku i fantastičnom vožnjom došao do postolja. Ferrariji dobri, Sainz i uz dosta grešaka opet dobro vozio i imao tempo kao LeClerc. Dok npr. Ricciardo nije na razini Norrisa u utrci, još se valjda traži. Stroll solidni bodovi, Gasly spasio što se spasiti da nakon užasnog odabira gume na početku, a Raikkonen i Ocon će biti sretni sa bodovima.
Što se tiče sudara Bottasa i Rusella, teško je reći, Bottas se je malo pomaknuo udesno, ali ipak je bio ispred, Rekao bih trkaći incident. No opet sramota za Bottasa što ga je Rusell napadao za poziciju na stazi, a Mercedes je puno bolji bolid od Williamsa. Neće nikako Rusella ti bodovi u Williamsu, a da nije bilo sudara, vjerujem da bi završio 8. ili 9. do kraja utrke. I Perez imao utrku za zaborav, napravio previše greški u prvoj polovici, svejedno bio 4. na restartu i onda sve uprskao, a mogao je biti 2. sudeći po paceu Verstappena.
Čeka se Portimao za 2 tjedna, tamo smo prošle godine imali odlične dvoboje.
Ima istine i u tome. Ružan sudar, moglo je i gore završit, ali po meni trkaći incident. Bit će zanimljiv odnos tih Mercedeosvih vozača.