Kak nema sezone, Arena pocela pustat snimke proslogodisnjih utrka.
Kao prvo lijepo je bilo cuti ponovno Blazicka i Novaka. Stvarno sam uzivao u njihovim prijenosima tamo krajem 2000-ih i pocetkom 2010-ih. Zadnjih 6/7 godina ipak gledam Sky Sports. I moram priznat da su Skyevci ipak bolji. Koliko god zabavni bili Blazicko i Novak, potkradaju im se neke greske i nekad nisu svjesni sto se tocno dogada na ekranu. Brundle uvijek komentira na top razini, i on i Crofty su mi ipak stepenicu bolji komentatorski duo nego Blazicko/Novak.
No ono sto me bas razocaralo je reklame. Bilo je jedno 5 blokova reklama gdje se propustilo 9-11 krugova, sto je nekih 15-20% utrke (Australiju sam gledao). Puno previse.
Definitivno nastavljam gledati ovu sezonu na Skyu, a na Areni onda mogu neke snimke ili bas ako ce streamovi stekat.
Sto se tice same sezone, danas je i Kanada odogodena, stanje u Francuskoj sa koronom je najgore u Europi, tako da ocekujem da ce i to uskoro odgodit. Sve mi se vise cini da je best case scenario pocetak negdje krajem srpnja/pocetkom kolovoza i da cemo imati sezonu od 13-16 utrka i to jako natiskanu u zadnjem kvartalu.
U meduvremenu imamo Virtualne GP-ove, sve je vise F1 vozaca, a Norris, LeClerc i Russell cak i streamaju utrke.