Dosta novih promjena. Kvyat se vraca u F1, Giovinazzi se ‘vraca’. Russell dobio mjesto.
Sad su ostala samo jos 2 mjesta. Jedno u TR-u i jedno u Williamsu. Treba vidjet hoce se Hartley i Sirotkin vratit na ta mjesta, makar bih ja najradije da tu dodu Ocon i Wehrlein.
Ali drago mi je da ima toliko talenata sad u F1. Russell i Norris bas i nemaju momcad u kojima bi se trebali kvalitetno razvijat, ali su veliki talenti pa vjerujem da ce se izborit. Giovinazzi ce vjerujem dosta naucit uz Kimija i nadam se da ce Sauber slijedece godine biti pristojna momcad. Gasly dobiva priliku u RBR-u, to mu je sad ogromna sansa za dokazat se.
I na kraju 2 najveca talenta po meni trenutno, LeClerc i Verstappen. Ako Honda bude dobra, njih dvojica ce vjerujem biti buduci visestruki svjetski prvaci i nasljednici Vettela i Hamiltona kad se umirove.
2018. je vise manje gotova, ne pratim zadnje 2,3 utrke sa zarom, a vjerojatno necu ni zadnjih par. Em Ferrari nesto ukenja, em Vettel nije onako besprijekoran kao u doba dok je bio u RB-u. Ali se zato definitivno veselim 2019. Samo kad bi Ocon i Wehrlein pronasli mjesta.