Ma i meni je Monaco dosadan ko govno. Jest da ima tradiciju, ali kad nema pretjecanja, stvarno je dosadno. Ovo mi je 12. godina da pratim F1, ali u sjecanju mi je jedino ostala 2008. kad smo imali odlicnu kisnu utrku, a u borbi za pobjedu su bili Massa, Kubica i Hamilton. Od ostalih staza koje su mi smecaste su Rusija, Abu Dhabi i ova u Kataloniji je vecinom dosadnjikava (a i Australija nekad stvarno zna bit dosadna). Najbolje su mi Spa, Monza, Interlagos, Baku, Austrija i Suzuka. Madarska me podsjeca na Spanjolsku, ali u Madarskoj cesto znaju biti zanimljive utrke. Ostale staze su mi isto dobre. Silverstone zna biti jako zanimljiv, Kanada isto, SAD, Meksiko je isto dobrodosla novost (ili dobrodosli povratak), Kina i Bahrein imaju jako zanimljive utrke. Hockenheim isto zna imati solidne utrke. Singapur je hit or miss. Nekad imamo stvarno dosadne, nekad imamo fantasticne utrke. Paul Ricard je jedina koju ne poznajem, ali za mjesec dana cemo sve vidjeti. Steta sto nema vise Malezije, to je bila medu TOP 5 staza.