Opet hrvatske zastave u prvom planu
Nego, je li ovo najbrza utrka ikad? Samo sat i 15.
Formula 1
5. najbrža ikada...
Šta fali Kimiju?Iako sam fan Ferraria i Kimi mi je srcu drag, ali fali mu 0.5 sekundi. ;)
Istina. Hvala Kimiju za sve, ali on je za mirovinu. Nadao sam se da ce vec ove, ali nista. Za 2019. obavezno uzeti nekog mladog lava.
Zašto mu se zahvaljujes? Jel ti pomogao u životu ili tako nesta?
Nadam se samo da će biti više konkurentnih timova iduće sezone te da će mercedes neće biti toliko superiorniji od ostalih. Volio bih vidjeti više puta nadureno lice onog majmunka Hamiltona.
Verstappen je valjda najluđi vozač u povijesti f1. Svaki njegov duel završava dodirom ili izgurivanjem sa staze. Još samo da se Kubica vrati i da Alonso dobije bolji bolid...
Je.
Ako malo bolje promislim i pogledam cjelokupnu situaciju trenutno, radi posla propustam masu utrka pogledat, ali sve higlightse sto vidim i price sto procitam/cujem, taj Verstappen je Maldonado u nastajanju ako ne odluci sazrijet u glavi.
To si dobro napisao.
Dosta novih vijesti. McLaren od sljedece godine na Renaultu, Sainz od Malezije vec u Renaultu, Torro Rosso na Honde od sljedece godine, Gasly mijenja Sainza?! Ovo sve jos nije potvrdeno, ali je 97+%. Ako Renault sljedece godine napravi odlican motor, mogli bi imati desetoboj na vrhu.
Nadam se da je dogovoreno da im Renault mora isporučiti iste motore kao i svojoj glavnoj ekipi, inače nema smisla.
Pa trebali bi. Ako se ne varam, i RB-u isporucuju motore koje i oni koriste.
Mercedes, Ferrari, McLaren, Red Bull i Renault... uf koja bi to borba bila za vrh. Nadam se da ce biti tako slijedece godine.
Dosta novih vijesti. McLaren od sljedece godine na Renaultu, Sainz od Malezije vec u Renaultu, Torro Rosso na Honde od sljedece godine, Gasly mijenja Sainza?! Ovo sve jos nije potvrdeno, ali je 97+%. Ako Renault sljedece godine napravi odlican motor, mogli bi imati desetoboj na vrhu.Sve potvrđeno upravo.
Očekivano.
Živio downforce!!!
Bravo za red bull tim. Smrdo iza Ferrarija i Red Bulla. Bit će ovo sutra ludnica...
Kakav krug Vettela...apsolutni kralj Singapura.
Kakav šou na startu. Odose oba Ferrarija kud i kurac. Glavni krivac za šou na startu? A tko drugi nego verstappen...
Vettel haha
Alaj će opet Vettel cviliti I plakati...
Ferrari fanovi na aparatima
Mislim da nije Max kriv, koliko god mi ide na živce inače. Više je Vettel kriv jer ga je beskompromisno gurao u zid.
Ali, realno, racing incindent je ipak. Vettel nije mogao znati da je Kimi tako genijalan start i da je već bio ispred.
Vettel je kriv 100%, tako sam ja vozio u NFS Undergroundu kad me netko pokuša zaobići, skrenem pred njega.